Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (0.79km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt is alleen in de zomermaanden, wekelijks op zaterdag.

Uitkijktoren Berg & Bos

apeldoorn, Gelderland (1.44km)  -  Beklim uitkijktoren Berg & Bos in Apeldoorn in Gelderland en ontdek de mooiste vergezichten in het stadspark Berg & Bos.

Stadspark Berg & Bos

apeldoorn, Gelderland (1.53km)  -  Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn biedt een leuke combinatie van recreatie en natuur. Kom wandelen of spelen en geniet hier van het buiten-zijn!

Hé, die lijkt op mij! Ontmoet apen in Apenheul

apeldoorn, Gelderland (1.53km)  -  Van sterke gorilla's tot schattige maki's: sta oog in oog met tientallen soorten apen in Apenheul. Zoek ze op in het bos en ontdek al hun eigenaardigheden en menselijke trekjes. Ontdek in het Na-aaphuis hoeveel jij op een aap lijkt - en op welke!

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (2.09km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Museum In de Zevende Hemel

apeldoorn, Gelderland (2.43km)  -  Alles over Sinterklaas, de koninklijke familie en oud speelgoed vind je in het museum In de Zevende Hemel. Geniet van een heerlijk folkloristisch uitje!

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.57km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (2.61km)  -  Geniet van bos, hei, vennetjes en sprengen op klompenpad het Ugcheler Markepad. Hier zie je natuur, maar ook de hoge akkers van de enk.

Theater en Congres Orpheus

apeldoorn, Gelderland (3.24km)  -  Theater Orpheus is een groot cultureel centrum in Apeldoorn met een kwalitatief hoogwaardig programma. Deze multifunctionele evenementenlocatie is dé plek voor een theatervoorstelling en zakelijk evenement.

Prikkel je fantasie in CODA Museum

apeldoorn, Gelderland (3.29km)  -  Loop eens binnen en laat je verrassen! CODA Museum is een bruisend cultuurwarenhuis met inspirerende tentoonstellingen vol kunst-van-nu, bijzondere streekhistorie en 'paper art'. Dat moet je echt eens zien!

Dagje Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.29km)  -  Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden.

Bowling Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.34km)  -  Heerlijk een middagje bowlen. Leuk voor het gezin, of met vrienden of collega's. Bij Bowling Apeldoorn staan de pins al klaar!

The Game Box Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.36km)  -  Game liefhebbers opgelet! Bij The Game Box in het centrum van Apeldoorn stap je binnen in een waar spelletjeswalhalla. Speel vijftig gave games die je nog kent van vroeger én probeer de nieuwste games uit.

Winkelcentrum Oranjerie

apeldoorn, Gelderland (3.4km)  -  De Oranjerie is een prachtig winkelcentrum, midden in het centrum van Apeldoorn. Het hele winkelcentrum is overdekt en er is voldoende parkeergelegenheid.

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

apeldoorn, Gelderland (3.75km)  -  Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (3.94km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.99km)  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (4.21km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

Paleisconcerten Paleis Het Loo

apeldoorn, Gelderland (4.28km)  -  Op de laatste zaterdagavond van iedere maand is het genieten op Paleis Het Loo. Begaafde muzikanten geven het bijzondere gebouw een eigen klank.

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (4.84km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (5.19km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Monkey Town Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.25km)  -  Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan.

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Speel nu met korting! Je thuis vervelen? Hoeft niet! Speel deze escape room thuis, in je eentje of met een groep. Escape Room @ Home heeft escape games voor alle leeftijden, al vanaf 3 jaar. Speel het op je tablet of telefoon en ontsnap online uit een room naar keuze.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escapepark Veluwe