1

Uitstapjes vlakbij Escape Mission Eindhoven

Mega Bowling Woensel

eindhoven, Noord-Brabant (0.01km)  -  Ga bowlen bij het grootste bowlingcentrum van Nederland: Mega Bowling Woensel! Dit bowlingcentrum heeft maar liefst 33 bowlingbanen. In het restaurant kun je na afloop lekker bakken op de grillplaat en genieten van een buffet.

elke dag geopend 

Zwemplezier in het Ottenbad

eindhoven, Noord-Brabant (0.22km)  -  Roetsj van de glijbaan en plons in het warme water van het Ottenbad. Het zwembad heeft ook een buitenbad met glijbaan en 25-meterbad voor baantjes trekken.

elke dag geopend 

Monkey Town Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.22km)  -  Geniet samen met je kinderen bij Monkey Town Eindhoven en ontdek de mogelijkheid om quality-time met je kinderen door te brengen: verken samen de speeltoestellen.

elke dag geopend 

Klimcentrum Neoliet - Eindhoven-Noord

eindhoven, Noord-Brabant (0.36km)  -  Neoliet Eindhoven is één van de grootste klimhallen van ons land. Jong en oud, groepen en individuen kunnen klimmen tot grote hoogten.

elke dag geopend 

Hezemans Indoor Karting

eindhoven, Noord-Brabant (0.38km)  -  Kom racen op het circuit van Hezemans Indoor Karting. Zet jij de snelste rondetijd neer?

elke dag geopend 

Skifit Ski en Partycentrum Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.4km)  -  Leren skiën of snowboarden? Waag je op de lange latte bij Skifit Ski en Partycentrum! Daarna een feestje vieren? Het complex is ook geschikt voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Jumpsquare Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.42km)  -  Ontdek Jumpsquare in Eindhoven, een indoor trampolinepark met een variatie aan attracties. Verken de unieke HiT It Arena die speciaal is gemaakt voor de sporters onder ons.

elke dag geopend 

Jumpsquare Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.42km)  -  Ontdek Jumpsquare in Eindhoven, een indoor trampolinepark met een variatie aan attracties. Verken de unieke HiT It Arena die speciaal is gemaakt voor de sporters onder ons.

elke dag geopend 

Speelpark De Splinter

eindhoven, Noord-Brabant (1.06km)  -  Speelpark De Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen kunnen hier het hele jaar door veilig spelen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

City Tours Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.07km)  -  City Tours Eindhoven organiseert leuke tours en uitjes in Eindhoven en omgeving. Beleef een leuke dagje uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen.

elke dag geopend 

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (2.38km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek dicht tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Doe een speurtocht door de tuin, eet een pannenkoek of bezoek de landwinkel met streekproducten.

's maandags gesloten 

Ontwerpcollectief Tante Netty

eindhoven, Noord-Brabant (2.74km)  -  Het sociaal ontwerpcollectief Tante Netty brengt kleur in de buurt. Doe mee een project, crea-les of workshop en laat je inspireren!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Cablepark Aquabest

best, Noord-Brabant (2.74km)  -  Bij Cablepark Aquabest kun je waterskiën en wakeboarden of je nu wel of geen ervaring hebt. De kabel draait continue rond. Kun je even niet meer blijven staan, geen probleem, dan pak je gewoon de volgende lus.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 19:00 uur 

Aquabest Recreatiepark

best, Noord-Brabant (2.75km)  -  Aquabest Recreatiepark heeft alles in huis voor zowel de sportieve watersporter als de luie zonaanbidder. Ga op de waterski's en laat je voorttrekken aan een kabel. Het strandpark heeft ligweides en zandstranden. Gooi je handdoekje maar uit!

elke dag geopend 

Groepsuitjes Eventbureau Adventure and Thrill

best, Noord-Brabant (2.75km)  -  Adventure and Thrill verzorgt spetterende en actieve uitjes voor groepen van tien tot tweeduizend deelnemers. Van Action Camp tot paintball en van klimtoren tot pendulesprong.

geopend op afspraak of bel +31 (0)495 49 46 93 +31 (0)6 51 86 89 52 

Montanara - workshops en feestavonden

best, Noord-Brabant (2.75km)  -  Tarzan en Jane, ridders en hoelagirls: je komt ze allemaal tegen in Montanara. Dit gezellige gebouw aan recreatieplas Aquabest is beschikbaar voor feesten en workshops.

geopend op afspraak of bel +31 (0)495 - 49 46 93 / +31 (0)6 51 86 89 52 

Escape Room Adventure

best, Noord-Brabant (2.75km)  -  Voel jij je een piraat of meer een schatzoeker? Escape Adventure heeft twee bloedstollende Escape Rooms op Recreatiepark Aquabest. Los de raadsel op, puzzel, decodeer en probeer binnen een uur weer buiten te staan.

elke dag geopend 

Likeland - TIJDELIJK GESLOTEN

best, Noord-Brabant (2.78km)  -  Ben je constant op zoek naar Instagram-waardige achtergronden voor jouw foto's? Dan is pop-up Instagram-museum Likeland in Best écht iets voor jou.

geopend op afspraak of bel +31 (0)499 370 349 

De hele dag plezier bij Attractiepark DippieDoe

best, Noord-Brabant (2.79km)  -  Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe! Er is buiten én binnen veel speelplezier. Kom klauteren op het Piratenschip of rondjes draaien in de Tuimelaar. Ben jij een echte waaghals? Stap dan in de spannende achtbaan de Tyfoon.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Mission Eindhoven