Uitstapjes vlakbij Nederlands Wijnmuseum

Theater de Leeuw

arnhem, Gelderland (0.44km)  -  Aanstormend talent schittert in Theater de Leeuw. Dit kleine theater in de Arnhemse wijk Klarendal biedt hen een podium en bezorgt bezoekers een fijne avond of middag met de diverse voorstellingen en concerten.

Froufrou's

arnhem, Gelderland (0.57km)  -  Bij Froufrou's hoeft men niet bang te zijn iemand in dezelfde outfit tegen te komen. Hier hangen unieke kledingstukken en accessoires, nieuw en tweedehands!

Theater Het Hof

arnhem, Gelderland (0.63km)  -  In een sfeervolle ambiance genieten van goed toneel. Theater het Hof brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Geniet in dit piepkleine theater van topvoorstellingen!

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.74km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.87km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (1.02km)  -  Kom kunst kijken in Museum Arnhem. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en laat je raken door de diverse collectie hedendaagse kunst.

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (1.05km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland (1.09km)  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (1.1km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland (1.18km)  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen. In Stadstuin Kweekland kun je biologische groente oogsten óf verse producten eten in het restaurant in de tuinkas.

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (1.2km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Park Angerenstein

arnhem, Gelderland (1.27km)  -  Park Angerenstein is een van de vele parken die Arnhem rijk is. In dit mooie stukje natuur is het heerlijk tot rust komen. En met een beetje geluk zijn er bijzondere vogels te zien zoals de ijsvogel, die in dit park een plekje heeft gevonden.

Lazy King

arnhem, Gelderland (1.28km)  -  Het beeld de 'Lazy King', door Alain Séchas, kijkt vanaf zijn vaste stekje in Park Sonsbeek uit over de stad Arnhem.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nederlands Wijnmuseum