1

Uitstapjes vlakbij Duckstoer Eendenverhuur

Achterhoeks planetarium

toldijk, Gelderland (0.36km)  -  Amateurastronoom Henk Olthof werkte 35 jaar lang gepassioneerd aan astronomische bouwwerken om de loop van de sterren en planeten voor iedereen begrijpelijk te maken. In het Achterhoeks planetarium is zijn levenswerk te bewonderen. Ontdek in...

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (3.16km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Wijnboerderij 't Heekenbroek

drempt, Gelderland (4.15km)  -  Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlak bij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

Het Kunstgemaal kunstgalerie

bronkhorst, Gelderland (5.22km)  -  De opvallende plek, bovenop de IJsseldijk in Bronkhorst, is handig gekozen voor het exposeren van moderne kunst en design. Het Kunstgemaal wil met deze bijzondere galerie, in de oude gemaalwoning, bezoekers van Bronkhorst laten kennismaken met kunst.

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (5.51km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (5.68km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (6.22km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (6.49km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

Beklim de Martinikerk in Doesburg

doesburg, Gelderland (7.86km)  -  Beklim de 220 treden van de Martinikerk in Doesburg voor een prachtig uitzicht over de historische Gelderse Hanzestad, de Veluwezoom, de Achterhoek en de Liemers en volg de IJssel tot zover je kunt kijken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Duckstoer Eendenverhuur