Uitstapjes vlakbij Duckstoer Eendenverhuur

Achterhoeks planetarium

toldijk, Gelderland (0.36km)  -  De hobby van de heer Olthof is uitgegroeid tot een kleinschalige attractie. Ontdek in Toldijk het heelal!

geopend op afspraak of bel  

Recreatieboerderij De Bult

toldijk, Gelderland (1.37km)  -  Geniet een dagje van de Achterhoekse natuur of blijf overnachten: het kan beide bij Recreatieboerderij De Bult!

geopend op afspraak of bel +31 (0)575 - 45 13 05 

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (3.16km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Burgemeester Kruijffbad

steenderen, Gelderland (4.11km)  -  Het Burgemeester Kruijffbad heeft een award voor beste buitenbad van Gelderland. Test het zelf uit! Neem een duik in één van de baden of geniet van de zon in de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 24 september, van 07:00 uur tot 21:15 uur 

Wijnboerderij 't Heekenbroek

drempt, Gelderland (4.15km)  -  Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlak bij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

lang weekend (vr za zo) 

Ars Longa

achter-drempt, Gelderland (4.48km)  -  Vind in Ars Longa kwalitatieve artikelen voor in en om huis. Wandel ook eens door de beeldentuin.

open op zaterdag 

Het Kunstgemaal kunstgalerie

bronkhorst, Gelderland (5.22km)  -  De opvallende plek, bovenop de IJsseldijk in Bronkhorst, is handig gekozen voor het exposeren van moderne kunst en design. Het Kunstgemaal wil met deze bijzondere galerie, in de oude gemaalwoning, bezoekers van Bronkhorst laten kennismaken met kunst.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (5.51km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 20 september, van 07:00 uur tot 17:00 uur 

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (5.68km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (6.04km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

in het weekend geopend 

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (6.22km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

elke dag geopend 

Venema Antiques & Classic Cars

drempt, Gelderland (6.38km)  -  Snuffel tussen oude spullen. Bij Venema Antiques vermaak je je wel even! Duik in de geschiedenis en bekijk de oude auto's, meubels en prachtige klokken.

open op zaterdag 

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (6.49km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

elke dag geopend 

Museumtuin fruitbomen 't Olde Ras

doesburg, Gelderland (7.12km)  -  Stichting 't Olde Ras verzamelt oude fruitrassen en plant die in haar museumtuin. Inmiddels zijn er meer dan 1.500 soorten te vinden in de tuin.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad 'Den Helder' Doesburg

doesburg, Gelderland (7.19km)  -  Kom lekker badderen in zwembad Den Helder in Doesburg. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Vordense Pan

vorden, Gelderland (7.25km)  -  Na een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur is De Vordense Pan de plek om na te genieten. Met een heerlijke pannenkoek voor je neus natuurlijk!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Wandel met een ezel door de Achterhoek

zelhem, Gelderland (7.4km)  -  Maak een wandeling door de Achterhoek bijzonder en huur een ezel bij Ezelstal De Edelingen. Kinderen mogen ook op de ezels zitten!

doordeweeks geopend 

Speeltuin Kindervreugd

doesburg, Gelderland (7.48km)  -  Leef je uit in Speeltuin Kindervreugd Doesburg. Deze gezellige speeltuin is tegen een kleine vergoeding te bezoeken.

vandaag nog gesloten, geopend 27 maart t/m 27 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Viking Adventure Sports

doesburg, Gelderland (7.68km)  -  Zin in een sportief uitje? Ga abseilen vlotvaren, paintballen of kies uit één van de vele activiteiten van Viking Adventure Sports.

geopend op afspraak of bel +31 (0)313 472 828 

Gildehof Doesburg

doesburg, Gelderland (7.72km)  -  De Gildehof naast de Mosterdfabriek is een gezellig plein met leuke winkeltjes en oude ambachten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Duckstoer Eendenverhuur