Uitstapjes vlakbij Espressobar Posse - GESLOTEN

Versmarkt Fenix Food Factory

rotterdam, Zuid-Holland (0.03km)  -  Verser dan dit krijg je het niet: in het hippe Fenix Food Factory worden de producten voor je neus bereid. Neem ze mee naar huis of schuif aan en smul mee!

's maandags gesloten 

Interieur & Fine Art Robert van Oosterom

rotterdam, Zuid-Holland (0.03km)  -  Van Oosterom is een galerie voor interieur, architectuur en fine art in Rotterdam. Diverse meubels zijn in de showroom van Van Oosterom te bewonderen.

doordeweeks geopend 

Thais Restaurant Deli Bird

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Het echte Thailand ervaren? Eigenaar Wiland Toelen probeert de cultuur over te brengen in Deli Bird, een Thais restaurant aan het Rotterdamse Deliplein.

's maandags gesloten 

Restaurant De Matroos en het Meisje

rotterdam, Zuid-Holland (0.11km)  -  Verrassend dineren bij De Matroos en het Meisje in Rotterdam! Het enige wat je hier kiest is het aantal gangen, de kok bepaalt de rest. Eten wat de pot schaft in dit kleine restaurant.

elke dag geopend 

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.14km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Restaurant Azura

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  Restaurant Azura is gevestigd in Rotterdam. Het is een modern restaurant met zowel authentieke als vernieuwende gerechten uit de Aziatische keuken.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hotel New York

rotterdam, Zuid-Holland (0.24km)  -  De Wilhelminapier van Rotterdam: een cultureel centrum van formaat. Hotel New York kan het begin- en eindpunt zijn van een authentiek Rotterdams uitstapje.

elke dag geopend 

Restaurant Ono Japanese Dining

rotterdam, Zuid-Holland (0.24km)  -  Restaurant Ono Japanese Dining serveert typisch Japanse gerecht in een trendy setting. Sushi en sake: smullen maar!

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Watertaxi Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.25km)  -  Niet lopend of met de fiets of de bus, maar met een watertaxi door Rotterdam! Stap op verschillende plaatsen in de stad op.

elke dag geopend 

Humphrey's Rotterdam Otto Reuchlinweg

rotterdam, Zuid-Holland (0.27km)  -  Kom naar de kop van Zuid in Rotterdam en geniet van een driegangenmenu bij restaurant Humphrey's. Het restaurant heeft een industriële uitstraling.

elke dag geopend 

Gauchos - grillrestaurant aan de Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Grill restaurant Gauchos aan de Maas is een modern restaurant met 'Latijnse warmte'. Het restaurant is zowel geschikt voor grote als kleine groepen.

elke dag geopend 

Filmhuis LantarenVenster

rotterdam, Zuid-Holland (0.33km)  -  Filmhuis LantarenVenster is al meer dan honderd jaar oud, een niet te missen onderdeel van Rotterdam. Een bezoek is een feest!

elke dag geopend 

Nederlands Fotomuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.38km)  -  Het Nederlands Fotomuseum laat verschillende vormen van fotografie zien. Niet alleen in tentoonstellingen in het museum, maar ook in de bibliotheek en boekwinkel.

's maandags gesloten 

Evenementenlocatie LP2

rotterdam, Zuid-Holland (0.39km)  -  LP2 is een mooie ruimte op de Kop van Zuid in Rotterdam, waar regelmatig evenementen en tentoonstellingen op het programma staan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 203 04 44 

Dagtocht met zeilschip Eendracht

rotterdam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Bij de Eendracht maken jongeren kennis met zeezeilen. Ga mee op een van de avontuurlijke dagtocht op zee.

elke dag geopend 

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.65km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

doordeweeks geopend 

Reis om de wereld in het Wereldmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  In het Wereldmuseum reis je in sneltreinvaart de hele wereld over. Bekijk bijzondere objecten van alle nationaliteiten van de stad Rotterdam, allemaal met een eigen verhaal.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Erasmusbrug

rotterdam, Zuid-Holland (0.78km)  -  Wereldberoemd en een echt stadsicoon: de Erasmusbrug in Rotterdam.

elke dag geopend 

De Maassilo Dance Events

rotterdam, Zuid-Holland (0.8km)  -  In een oude graansilo met authentieke en karakteristieke uitstraling organiseert Maassilo dancefeesten.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Maassilo Beurs Congres Zakelijke Events

rotterdam, Zuid-Holland (0.8km)  -  De Maassilo, een honderd jaar oude graansilo, is dé plek voor elk evenement. Een unieke evenementenlocatie met vijftien verschillende zalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 47 62 452 

Mariniersmuseum

Mariniersmuseum

10% korting In het Mariniersmuseum ontdek je hoe mariniers overleven in oorlogsgebieden en hoe het is om in de woestijn en in de jungle te werken. Duik de geschiedenis in en verwonder je over de verhalen van het Korps Mariniers.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Espressobar Posse - GESLOTEN