Uitstapjes vlakbij Amaze Escape Events

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.48km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (1.62km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (1.64km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (1.66km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

Amare

den haag, Zuid-Holland (1.71km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (1.76km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (1.8km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (1.83km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.88km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (1.93km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amaze Escape Events