1

Uitstapjes vlakbij VR4play

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (0.63km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

De Ballebak Rotterdam Ommoord

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  De Ballebak Rotterdam Ommoord is een heerlijke speelplek voor kinderen tot en met twaalf jaar. Vriendjes maken en je uitleven, terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie.

Paintball in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.8km)  -  Het verf spat je om de oren bij Paintball Rotterdam. Vlug, verschuil je achter de bunker, duik in een loopgraaf of verstop je in een hut!

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.2km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal

rotterdam, Zuid-Holland (1.66km)  -  Genieten van ambachtelijke pannenkoeken in de natuur, terwijl je de grote stad niet hoeft te verlaten. Het kan bij pannenkoekenhuis De Nachtegaal in het Kralingse Bos in Rotterdam!

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (1.7km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.78km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Klimmuur Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.85km)  -  Klauter de hoogte in op de Klimmuur in Rotterdam. De adrenaline giert door je lichaam terwijl je voetje voor voetje naar boven klimt.

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (1.98km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.17km)  -  Kom naar het Kralingse Bos in Rotterdam en tokkel van de ene boom naar de andere bij Klimpark Fun Forest in een prachtige natuurlijke omgeving.

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.27km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (2.3km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

Laatste snuifmolens van Nederland

rotterdam, Zuid-Holland (2.52km)  -  Maak kennis met de laatste snuifmolens van Nederland. De Ster en De Lelie malen specerijen en snuiftabak. Dankzij bevlogen vrijwilligers draaien de molens regelmatig voor het publiek. Molenproducten zijn te koop in de molenwinkel.

Outdoor Valley

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.62km)  -  Lekker naar buiten ga je met Outdoor Valley. Dit bedrijf organiseert sportieve uitjes voor groepen. Ga het water op voor een dagje suppen, kanovaren of met een zelfgebouwd vlot de rivier af te dalen.

Klimcentrum Monte Cervino

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.62km)  -  Beklim de Monte Cervino in Bergschenhoek. Deze enorme outdoorklimwand zit vol uitdaging, zoals scheuren en overhangende wanden. Wie trekt de klimschoenen aan?

Outdoor Valley Wintersport

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.65km)  -  Beleef de wintersport in ons eigen kikkerlandje! In Outdoor Valley Wintersport in Bergschenhoek is het mogelijk om in de buitenlucht te skiën en en te snowboarden.

Uitkijktoren Hoge Bergse Bos

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.72km)  -  Ontdek de uitkijktoren Hoge Bergse Bos en bekijk bovenaan de toren het een indrukwekkend, driedimensionaal labyrint midden in de Randstad.

Sport- en recreatiecentrum Zevenkampse Ring

rotterdam, Zuid-Holland (3km)  -  Zwemmen of sporten: in recreatiecentrum Zevenkampse Ring kan het allemaal! Neem een verfrissende duik in het zwembad of daag een tegenstander uit voor bijvoorbeeld een potje badminton.

Farm Safari Het Lansingerland

bergschenhoek, Zuid-Holland (3.03km)  -  Het hele jaar door kun je het boerenleven ontdekken bij boerderij Het Lansingerland. Trek je laarzen of oude schoenen aan en ga op Farm Safari!

Escape room Lab Madness

rotterdam, Zuid-Holland (3.24km)  -  Je beste vriendin ging gisteren naar het lab van professor Dr. H. CI en kwam niet meer terug. Jij gaat polshoogte nemen, want waarom verdwijnen er patiënten uit het lab?

Citygames Fundustry

rotterdam, Zuid-Holland (3.24km)  -  Een dagje stad is ongekend spannend met de citygames van Fundustry. Hunter of voortvluchtige? Het wordt hoe dan ook een zenuwslopende klopjacht door het centrum van de stad.

Dok 99 Bowling Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.41km)  -  Dok 99 is van alle markten thuis. Eerst lekker grillen, dan bowlen en daarna nog een drankje aan de bar! Er zijn arrangementen voor alle leeftijden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van VR4play