Fun Forest Rotterdam
Klimpark Fun Forest Rotterdam

Klim door de Rotterdamse bomen bij klimpark Fun Forest Rotterdam. Balanceren over wiebelbruggen of tokkelen van de ene boom naar de andere: spannend is het zeker! Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane. Het park bevindt zich bij het Kralingse Bos, een prachtige natuurlijke omgeving.

Bij Fun Forest Rotterdam kiezen bezoekers uit zeven verschillende parcoursen. Voor de kleintjes is er een kinderparcours en daarna wordt het steeds moeilijker. Tokkelbanen, hangbruggen en tunnels zijn te vinden op het groene parcours. Deze is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar (1.30 meter). Het paarse parcours is het moeilijkste parcours. Dit parcours biedt een afwisseling van tokkelbanen en uitdagende elementen; van alles het beste. Klimmers vanaf twaalf jaar (1.40 meter) mogen de uitdaging aangaan.

Maar er is nog meer te doen in het klimpark. Er is een vergaderruimte en in restaurant de BOSS Kitchen kun je lekker eten en uitrusten.

Fun Forest heeft ook klimparken in Amsterdam, Almere en Venlo. Kom ook daar eens een kijkje nemen!

Fun Forest Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 26,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.funforest.nl

Foto: Klimpark Fun Forest
Foto: Klimpark Fun Forest
Foto: Klimpark Fun Forest
Foto: Klimpark Fun Forest