Uitstapjes vlakbij Brasserie Schielandshuis

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.18km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (0.22km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.42km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.43km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (0.43km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.49km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Brasserie Schielandshuis