1

Uitstapjes vlakbij Sweets & Insects - GESLOTEN

Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Leef je helemaal uit op de klimparcours bij Be Boulder Amsterdam! Van makkelijk tot moeilijk: dit is een heerlijk actief uitje met je vrienden, het bedrijf of met het hele gezin. Want ook kinderen vinden dit fantastisch om te doen.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

Galerie ART District

amsterdam, Noord-Holland  -  Een liefhebber van kunst maar geen budget voor een duur kunstwerk? Ga dan naar galerie ART District. Zuiver originele kunstwerken voor betaalbare tarieven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sweets & Insects - GESLOTEN