Kinderboerderij Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (1.71km)  -  Kinderboerderij Geldrop hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Ook is er een speeltuin aanwezig.

Kasteel Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (1.83km)  -  650 jaren strijd maken Kasteel Geldrop tot een prachtig, monumentaal pand. Verschillende bouwstijlen typeren de jarenlange geschiedenis van het kasteel.

Kasteel Heeze

heeze, Noord-Brabant (3.61km)  -  Bekijk het prachtige Kasteel Heeze eens van binnen! De rijke geschiedenis heeft hier zijn sporen achtergelaten. Ga mee met de rondleiding en geniet van de originele salons, het Romeinse bad en de authentieke slaapkamers.

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (4.7km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

Intratuin Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (4.99km)  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.3km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.3km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Strandbad Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.36km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (5.58km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

Fietspad Van Gogh-Roosegaarde

eindhoven, Noord-Brabant (5.59km)  -  Fiets als het ware door een schilderij van Vincent van Gogh. Het bijzondere fietspad van uitvinder Daan Roosegaarde bootst (letterlijk) een schitterende sterrenhemel na.

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.66km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (5.69km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

Bewonder de bijzondere auto's in het DAF Museum

eindhoven, Noord-Brabant (5.73km)  -  De DAF, in alle soorten en maten, speelt de hoofdrol in het Brabantse DAF Museum. Snuif de nostalgie op en bewonder de stoere sportauto's en legertrucks. Vergeet niet het pronkstuk te bekijken... de DAF Siluro!

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (5.84km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (6.09km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Schaatsplezier bij IJssportcentrum Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.1km)  -  Wat is een winter zonder schaatsen? In IJssportcentrum Eindhoven heb je keuze uit drie verschillende ijsbanen. Glijd met je ijzers over het gladde, bevroren oppervlak en geniet optimaal van de winter.

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (6.14km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.22km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.45km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.46km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.52km)  -  Winkelcentrum Heuvel Eindhoven is met honderd winkels een van de mooiste winkelcentra van Nederland. Het gebouw lijkt op een modern kasteel.

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Roomexperience Geldrop