Dille & Kamille Middelburg

middelburg, Zeeland (0.02km)  -  Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille in Middelburg. Loop gezellig binnen en geniet van de mooie natuurlijke hebbedingetjes voor in huis, tuin of keuken.

Beadle

middelburg, Zeeland (0.02km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (0.09km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (0.17km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

Rondvaart Middelburg

middelburg, Zeeland (0.17km)  -  Ontdek de hoofdstad van Zeeland tijdens een rondvaart. Rondvaart Middelburg geeft tekst en uitleg bij de historische gebouwen.

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (0.18km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen

middelburg, Zeeland (0.18km)  -  Bij Philippus Lansbergen in Middelburg leren jong en oud van alles over sterrenkunde. Ontdek bijvoorbeeld zelf prachtige zonnevlekken door te kijken door een telescoop.

De Drukkery

middelburg, Zeeland (0.2km)  -  Op zoek naar een leuk cadeau? In De Drukkery vind je honderden boeken en cadeauartikelen.

Afslag 29

middelburg, Zeeland (0.32km)  -  Bij Afslag 29 kun je heerlijk rondneuzen tussen de boeken, muziek en cadeauartikelen.

Decorette Middelburg

middelburg, Zeeland (0.43km)  -  In woonatelier Decorette Middelburg doe je veel inspiratie op voor je eigen droomhuis. Shop de leukste woonaccessoires bij elkaar of kom langs voor advies.

Zeeuws Archief

middelburg, Zeeland (0.47km)  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (0.5km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Lievelings

middelburg, Zeeland (0.53km)  -  Op zoek naar een leuk cadeautje? In de vrolijke winkel Lievelings vind je allerlei leuke interieuritems, kaartjes, schriftjes en kinderspeelgoed.

Brasserie 1600

middelburg, Zeeland (0.53km)  -  Brasserie 1600 is gevestigd op een prachtige locatie in Middelburg: onder de schaduw van de Lange Jan.

Fromagerie Forianne

middelburg, Zeeland (0.56km)  -  Belegde broodjes, heerlijke romige kazen, olijven en nootjes: Fromagerie Forianne is de place to be voor fijnproevers.

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (0.69km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (0.88km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (0.97km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (1.26km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (1.51km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

Bowling en partycentrum de Kruitmolen

middelburg, Zeeland (1.86km)  -  Swingend discobowlen of rustig oefenen? Bij Bowling en Partycentrum de Kruitmolen kan het beide. Start of eindig je partij bowlen met een smakelijk buffet: koud/warm, Indisch of Chinees.

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Brasserie Eiggenwijzz