1

Uitstapjes vlakbij The Maxx Veenendaal

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (1.02km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

Grebbelinie Bezoekerscentrum

renswoude, Utrecht (1.34km)  -  Duik in het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg in het verhaal van een van de grote waterlinies van Nederland. Twee eeuwen lang verdedigden soldaten hier het land tegen de vijand met behulp van water.

Olround Bowling Veenendaal

veenendaal, Utrecht (1.91km)  -  Bij Olround Bowling Veenendaal worden de white lanes spectaculair verlicht door LED-verlichting. Beleef de mooiste lichtshows tijdens een avondje bowlen en blijf ook een hapje eten!

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (1.99km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

Theater Lampegiet

veenendaal, Utrecht (2.02km)  -  Theater Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

Evenementencentrum The Circle

veenendaal, Utrecht (2.08km)  -  Inspiratie nodig voor een leuk dagje uit? De kans is groot dat je iets tofs vindt bij Evenementencentrum The Circle. Wat dacht je van een spannende escape room, bijlwerpen of een toffe city game.

Ballorig Veenendaal

veenendaal, Utrecht (2.13km)  -  Ballorig is een van de grootste binnenspeeltuinen in Midden-Nederland. Met 1.500 vierkante meter aan attracties is het een ideaal dagje uit voor kinderen onder de twaalf.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (2.59km)  -  Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (2.59km)  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (5.48km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (5.79km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede wacht het avontuur! Je hebt hier de keuze uit twee verschillende escaperooms, beide gebaseerd op een historisch verhaal. In escaperoom Nova Zembla ben je net als Willem Barentsz. gestrand op Nova Zembla en...

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (6.05km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht (6.82km)  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

Hoeve De Beek

woudenberg, Utrecht (6.82km)  -  Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen: genoeg te doen!

Museum Lunteren

lunteren, Gelderland (7.18km)  -  In het Veluwse dorpje Lunteren bevindt zich Museum Lunteren. Bekijk Lunteren door de jaren heen in foto's en ansichtkaarten. En spot de bijzondere babymammoet die hier woont!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van The Maxx Veenendaal