Uitstapjes vlakbij Yankee Doodle

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe (1.23km)  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe (1.46km)  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of bokjes: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (1.46km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

YUME Sushi & Grill Assen

assen, Drenthe (1.76km)  -  Geniet bij restaurant YUME Sushi & Grill Assen onbeperkt van Aziatische gerechten met het All you can eat concept. Je kunt er ook sushi bestellen en afhalen.

DNK - De Nieuwe Kolk

assen, Drenthe (2.1km)  -  DNK, ook wel De Nieuwe Kolk, is de culturele huiskamer van Assen. In DNK vind je een bibliotheek, theater en bioscoop. Schuif aan voor een koffie in het café of maak je eigen 3D-print in de bieb.

GeoTour Kop van Drenthe

assen, Drenthe (2.12km)  -  Duik in de sage van Berend Botje, ontrafel het mysterie van het meisje van Yde en leer alles over de geschiedenis van Assen tijdens de GeoTour in de Kop van Drenthe.

Drents Museum

assen, Drenthe (2.17km)  -  Ga op verkenningstocht door het Drents Museum. Het museum is een mooie mix van oud en nieuw, iets wat je al ziet aan het gebouw.

Museum Regiment Stoottroepen

assen, Drenthe (3.11km)  -  Meer dan vijftig jaar inzet, moed en strijdbaarheid: het duistere leven van de stoottroepen staat centraal in de historische collectie van het Museum Regiment Stoottroepen, ook wel bekend als het Stoottroepersmuseum.

Stadsboerderij Asserbos

assen, Drenthe (3.3km)  -  Kinderboerderij De Hofstede ligt midden in het groen van het Asserbos. Kom geiten en schapen knuffelen in de knuffelweide, spelen in de moestuin of wandel mee met de kaboutertocht.

Het Asserbos

assen, Drenthe (3.3km)  -  Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

Duurzaamheidscentrum Assen

assen, Drenthe (3.34km)  -  Ontdek alles over duurzaamheid in het Duurzaamheidscentrum Assen. Bezoek de expo's, schuif aan in het restaurant en neem een kijkje in de mooie tuin. Je kunt hier ook meedoen aan leuke workshops en speurtochten.

Bowlen bij De Bonte Wever

assen, Drenthe (3.73km)  -  De Bonte Wever in Assen heeft veel leuks in huis, zoals een bowlingbaan! Op de hippe bowlingbanen schieten de ballen razendsnel voorbij. Een avondje bowlen is altijd leuk!

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (4.7km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

TT Circuit Assen

assen, Drenthe (6.34km)  -  Kom kijken of zelf racen op het beroemde TT Circuit Assen. Hier worden jaarlijks verschillende motor- en autosportwedstrijden gereden.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (8.83km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Magnuskerk

anloo, Drenthe (9.19km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Yankee Doodle