1

Uitstapjes vlakbij Escape Route Dodewaard

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (1.71km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

elke dag geopend 

De Tabaksplant Midgetgolf

afferden, Gelderland (2.06km)  -  Op de midgetgolfbaan van De Tabaksplant kan iedereen zich helemaal uitleven. De 18-holesbaan staat te midden van een mooi stukje natuur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Korenmolen De Drie Waaien

afferden, Gelderland (2.5km)  -  De Drie Waaien uit Afferden is een korenmolen uit 1869! Bezoek de korenmolen De Drie Waaien uit Gelderland.

open op zaterdag 

Agora Theater

druten, Gelderland (2.56km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

elke dag geopend 

Galerie De Strang

dodewaard, Gelderland (3.01km)  -  Galerie De Strang exposeert voor een groot deel beelden afkomstig uit beeldhouwersgemeenschap Tengenenge.

geopend op afspraak of bel +31 (0)488 - 41 15 65 / +31 (0)488 - 46 81 22 

Metropole Druten

druten, Gelderland (3.02km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

open op zaterdag 

Fatbiketours

dodewaard, Gelderland (3.35km)  -  Op een unieke manier de Nederbetuwe ontdekken? Spring op het zadel van een fatbike, een stoere en elektrische fiets, en laat een gids je rondleiden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 77 56 58 

Restaurant en bowling Molen De Zwaluw

kesteren, Gelderland (4.28km)  -  Vier een feestje, eet een hapje of gooi een streak in een sfeervolle locatie in hartje Nederland: Molen De Zwaluw!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Tempelhof

winssen, Gelderland (5.55km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6-23603386 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (6.15km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

geopend, elke dag geopend 

Ga mee op watersafari met De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (6.2km)  -  Ga mee met het stoere Safarischip De Blauwe Bever en ontdek de schitterende natuur aan de rivieroevers van de Nederrijn en de Lek.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 31 oktober 

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (6.38km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

elke dag geopend 

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

rhenen, Utrecht (6.46km)  -  Ga op een wild avontuur in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de reuzenpanda's in Pandasia, bespied witte leeuwen, wandel onder slingerende orang-oetans door of hang zelf de beest uit in de speeljungle.

elke dag geopend 

Jungle vergaderarrangement in Ouwehands Dierenpark

rhenen, Utrecht (6.46km)  -  Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt drie verschillende vergaderarrangementen aan. Ook is de dierentuin een unieke feestlocatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)317 65 02 00 

Bowlen en onbeperkt steengrillen, gourmetten en wokken

zetten, Gelderland (6.47km)  -  Geniet van een avondje onbeperkt steengrillen, wokken of gourmetten en leef je daarna uit op de bowlingbaan. Wie gooit als eerste een strike, en wie bakt er helemaal niks van?

elke dag geopend 

Wijngaard - De Kleine Heerlijkheid

horssen, Gelderland (6.56km)  -  Wijngaard De Kleine Heerlijkheid in Horssen is de uitvalsbasis voor de echte wijnliefhebber. Leer alles over de wijnbouw in ons land en proef de lekkerste wijn.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 17 58 45 50 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (6.86km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

De Tuyncaemer Tuin

lienden, Gelderland (6.95km)  -  Bloemen, planten en een rijkgevulde moestuin. De Tuyncaemer is een prachtige plek om te genieten van de natuur.

open op zondag 

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (7.3km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

'Bubbelvoetbal' tussen Maas en Waal

bergharen, Gelderland (7.33km)  -  Kies voor een originele activiteit en een onvergetelijk dagje uit met je familie en vrienden. Hill’s Groepsuitje Bergharen maakt werk van jouw vrije tijd met een ruim aanbod aan de leukste activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Route Dodewaard