1

Uitstapjes vlakbij Vaartocht Weesp naar Amsterdam

Zeilen met de Jacobsschelp

weesp, Noord-Holland (0.69km)  -  Een dagje met een kleine groep varen op het Markermeer, IJsselmeer, Randmeer of de Vecht? Zeil mee met de unieke Friese tjalk De Jacobsschelp!

Museum Weesp

weesp, Noord-Holland (0.89km)  -  Beleef Weesp door de eeuwen heen in Museum Weesp! Hollands porselein uit de achttiende eeuw vormt de hoofdcollectie van het museum, maar er is veel meer te ontdekken.

SailingEvents Muiden

muiden, Noord-Holland (1.88km)  -  Wat is mooier dan genieten van het water op een zeilboot? Sailingevents organiseert complete evenementen en groepsuitjes op en rond het water.

Met EvenLos het water op!

muiden, Noord-Holland (2.13km)  -  EvenLos organiseert actieve, ontspannen (bedrijfs)uitjes op en rond het water. Spectaculair varen op RIB's of zeilen met snelle wedstrijdjachten!

Zomeravond BBQ op een zeilklipper

muiden, Noord-Holland (2.13km)  -  Een heerlijke zomeravond doorbrengen op het water? De Twee Gebroeders brengt je met een zeilklipper op de mooiste plekjes, waar het vlees op de barbecue gaat.

Samen zeilen op het IJsselmeer

muiden, Noord-Holland (2.13km)  -  Breng zeilend een bezoek aan het oude forteiland Pampus met zeilklipper 'Twee Gebroeders'. Afvaarten vanuit Amsterdam of vanuit de 1050 jaar oude vestingstad Muiden. Uitwaaien met je collega's, familie of vriendengroep.

Dagje Muiden

muiden, Noord-Holland (2.28km)  -  Muiden is een bijzondere stad met vele bezienswaardigheden. De duizend jaar oude stad is zeker een bezoek waard.

Rederij Belle

muiden, Noord-Holland (2.28km)  -  Rederij Belle beschikt over zes mooie boten; de Adeline, Dame van Amstel, Belle van Zuylen, Emma, Zeilboot Muiden en Stoomschip Succes. Kom stijlvol varen door de Amsterdamse grachten, over de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen of over de Amstel.

Zeilen met klipper De Hoge Wier

muiden, Noord-Holland (2.28km)  -  Maak een tocht over het water met De Hoge Wier. De prachtige zeilklipper is het vlaggenschip van Muiden. Vaar naar forteiland Pampus en vier je feestje aan boord.

SpaWeesp

weesp, Noord-Holland (2.31km)  -  Ervaar de zintuigsensatie van water, warmte, geur en kleur in de sauna van SpaWeesp.

Forteiland Pampus

muiden, Noord-Holland (2.48km)  -  Ervaren hoe het is om door een militair fort te dwalen? Het fort zien dat in de Hongerwinter geplunderd is? Ontdek de geschiedenis van Forteiland Pampus!

Het Muiderslot: tussen ridders en kronieken

muiden, Noord-Holland (2.76km)  -  Beleef zeven eeuwen geschiedenis in het echt in het prachtige middeleeuwse kasteel Muiderslot. Verken de kasteeltuin, beklim de torens en volg de spannende Ridderroute. Leuk weetje: in de zeventiende eeuw woonde schrijver P.C. Hooft in het kasteel.

Muiderslot - zeventiende-eeuwse tuinen

muiden, Noord-Holland (2.76km)  -  De prachtige en historische tuinen bij het Muiderslot zijn zowel voor de sier als voor de kweek. Wandel rond in de tuinen en leer alles over groentes en kruiden van vroeger!

Kinderboerderij Bijlmerweide

amsterdam, Noord-Holland (4.25km)  -  Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing.

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (4.56km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

House of Bird - bierproeverij en natuur

diemen, Noord-Holland (4.64km)  -  House of Bird staat voor bier en natuur! Bij dit proeflokaal van Bird Brewery in het Diemerbos kun je niet alleen hun bijzondere bieren proeven, maar ook de natuur intrekken of meegaan met natuurexcursies.

Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil

muiderberg, Noord-Holland (5.13km)  -  Midgetgolfen, trampoline springen en lekker eten? Bij Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil beleef je een diverse dag vol leuke activiteiten!

Kinderboerderij 't Brinkie

amsterdam, Noord-Holland (5.24km)  -  Ontmoet de koeien, paarden en varkens van Amsterdam Zuid-Oost op kinderboerderij 't Brinkie. Spin zelf wol of help mee in de stallen of op het weiland.

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland (5.4km)  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

Bijlmerbios Filmhuis

amsterdam-zuidoost, Noord-Holland (5.8km)  -  Bekijk in het Bijlmerbios Filmhuis indrukwekkende films die op een of andere manier iets te maken hebben met de Bijlmer.

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland (5.99km)  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

BumperZ Bubble Voetbal

leiden, Zuid-Holland (6.06km)  -  Een uitje met vrienden, sportteam of studentenvereniging wordt ronduit hilarisch met een potje BumperZ Bubble Voetbal. Beuk er lekker op los en lach je rot om iedereen die over het veld rolt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vaartocht Weesp naar Amsterdam