Uitstapjes vlakbij Alpaca & Falabella Ranch

Brouws Museum

brouwershaven, Zeeland (3.77km)  -  De rijke maritieme geschiedenis van Brouwershaven is te zien in het Brouws Museum. Het museum ligt op het meest noordelijke Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Stern Beautyfarm Zeeland

noordgouwe, Zeeland (4.49km)  -  Dicht bij de zee, op het vakantie-eiland Schouwen-Duiveland, vind je Stern Beautyfarm Zeeland. Of je nu een uur, halve dag of weekend wilt genieten van wellness: het is allemaal mogelijk. Op het chaletpark zijn comfortabele chalets te huur.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (4.69km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

De Dikke Toren

zierikzee, Zeeland (6.34km)  -  De Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke Toren (1510), is niet te missen tijdens je bezoekje aan Zierikzee. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de Zeeuwse stad en de Oosterschelde.

Stadhuismuseum Zierikzee

zierikzee, Zeeland (6.45km)  -  Het Stadhuismuseum in Zierikzee is al een bezoek waard door het bijzondere gebouw. Het oude stadhuis heeft een bijzondere zoldering van houten spanten. Bezoek vaste exposities als de Kajak van Zierikzee en bekijk de vondsten uit scheepswrakken.

Gevangenis Gravensteen

zierikzee, Zeeland (6.45km)  -  De oudste gevangenis van Zeeland vind je in Zierikzee: gevangenis Gravensteen. Hier werden ooit gevangenen onder barre omstandigheden opgesloten. Nu staan de deuren gelukkig open als je een kijkje komt nemen tijdens een van de rondleidingen.

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland (6.8km)  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

Museumhaven Zeeland

zierikzee, Zeeland (7.04km)  -  De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (7.19km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (7.27km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (7.91km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (8.2km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Alpaca & Falabella Ranch