Uitstapjes vlakbij Trammmhuys Voorburg

Tramrestaurant Hoftrammm

voorburg, Zuid-Holland (0.33km)  -  Stap in de Tramrestaurant Hoftrammm voor een culinair ritje. Deze tram brengt je van Voorburg door Den Haag naar Scheveningen terwijl je heerlijk dineert.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Museum Huygens' Hofwijck

voorburg, Zuid-Holland (0.41km)  -  Ontdek het leven van Constantijn en Christiaan Huygens in het mooie Huygensmuseum Hofwijck, hét museum over de Gouden Eeuw in een notendop.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

SkiDiscovery in Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.68km)  -  Om te skiën en snowboarden zijn reizen naar verre oorden niet nodig, want de ski's en snowboarden liggen klaar bij SkiDiscovery Den Haag.

elke dag geopend 

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (0.69km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

VR Experience The Park Playground Den Haag: stap in een andere...

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Stap letterlijk in een andere wereld bij The Park Playground, VR experience in Den Haag. Kies uit vier spannende missies en ga samen met je vrienden, familie of collega's op avontuur in virtual reality!

elke dag geopend 

Monkey Town Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.98km)  -  In de avontuurlijke binnenspeeltuin Monkey Town Den Haag laten kinderen de aap in zichzelf los.

elke dag geopend 

Ga voor de echte Formule 1 ervaring

den haag, Zuid-Holland (1.17km)  -  Scheur met de wind in de haren en het geluid van de brullende motor in je oren over het circuit van VRX1 Racing. In de racesimulator gecombineerd met virtual reality zou je zweren dat je in de Formule 1 rijdt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad Forum Kwadraat

voorburg, Zuid-Holland (1.26km)  -  In Forum Kwadraat in Voorburg vind je een zwembad. Kom lekker baantjes zwemmen of vier hier je kinderfeestje!

elke dag geopend 

Amaze Escape Events

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  Welke van de vier spannende themakamers van Amaze Escape probeer jij? Hoe goed is jullie teamwork en hoe goed kun je tegen stress? Test het uit in deze escaperoom!

elke dag geopend 

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (1.36km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

ArtWall - Crea groepsuitjes en teambuilding

rijswijk, Zuid-Holland (1.39km)  -  Haal het creatieve in jezelf naar boven op bijzondere en inspirerende locaties. Met ArtWall maak je samen met een groep een creatief project. Ga bijvoorbeeld schilderen bij de strandpaviljoens van Scheveningen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 34 65 766 / +31 (0)6 271 986 66 

Familiepark Drievliet

den haag, Zuid-Holland (1.54km)  -  Drievliet is een familiepark met milde en extremere attracties voor jong en oud. Trotseer bijvoorbeeld de thrill ride Formule X, waterattractie Jungle River en de western achtbaan de Kopermijn! Durf jij het aan?

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Restaurant Hotel & Spa Savarin

rijswijk, Zuid-Holland (1.76km)  -  In een sfeervolle oude boerderij die dateert van 1916 is Restaurant Hotel & Spa Savarin gevestigd. In een stijlvolle omgeving komen gasten tot rust in de spa.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

RHM Buitensport

voorburg, Zuid-Holland (1.78km)  -  Bij RHM Buitensport gaat u actief op vakantie naar de Ardennen of op wintersport.

elke dag geopend 

ADO Den Haag Museum

den haag, Zuid-Holland (1.86km)  -  Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek in het ADO Den Haag Museum ook wat de voetbalclub door de jaren heen in de regio heeft betekend.

geopend op afspraak of bel +31(0)70 305 45 00 

Klimmuur Den Haag Hollands Spoor

den haag, Zuid-Holland (2.26km)  -  Met professionele instructeurs aan de touwen is klimmen een eitje bij Klimmuur Den Haag Hollands Spoor. Ook ervaren klimmers gaan hier de uitdaging aan!

elke dag geopend 

Station Holland Spoor

den haag centrum, Zuid-Holland (2.39km)  -  Bekijk een van de mooiste stations van Nederland. Station Holland Spoor ziet er met de rijk versierde ornamenten en beelden oogverblindend uit.

elke dag geopend 

MegaStores Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.6km)  -  MegaStores Den Haag is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Op de drie verdiepingen zijn ruim dertig woonwinkels te vinden.

elke dag geopend 

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.66km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

elke dag geopend 

Winkelcentrum Ypenburg

den haag, Zuid-Holland (2.67km)  -  Winkelcentrum Ypenburg is een divers en compleet winkelcentrum. 's Avonds ziet het winkelcentrum er helemaal mooi uit dankzij de uitbundige verlichting.

elke dag geopend 

Mariniersmuseum

Mariniersmuseum

10% korting In het Mariniersmuseum ontdek je hoe mariniers overleven in oorlogsgebieden en hoe het is om in de woestijn en in de jungle te werken. Duik de geschiedenis in en verwonder je over de verhalen van het Korps Mariniers.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Trammmhuys Voorburg