Uitstapjes vlakbij GlowGolf Schiedam

-in the spotlights-

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (1.04km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne en historische kunst uit Nederland. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

Museummolen De Walvisch

schiedam, Zuid-Holland (1.16km)  -  Altijd al een Schiedamse reus willen beklimmen? In Molen De Walvisch in Schiedam kom je alles te weten over de molenhistorie van Schiedam en het productieproces: van graankorrel tot jeneverborrel.

Kunstexpositie KunstWerkt

schiedam, Zuid-Holland (1.25km)  -  Kunstcentrum Ruimte in Beweging is de ontmoetingsplek voor kunstenaars. Stichting Kunstwerkt brengt in dit centrum kunstenaars en publiek dichter bij elkaar. Iedere maand is er een andere expositie van een beeldend kunstenaar.

-in the spotlights-

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (1.83km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (1.86km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (2.03km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.35km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (2.78km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (3.15km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (3.28km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (3.32km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Schiedam