Uitstapjes vlakbij O'Casey's

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.14km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.28km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.39km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Korzo - Theater, Dans en Festivals

den haag, Zuid-Holland (0.4km)  -  Korzo is gelegen in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is voornamelijk een avontuurlijk podium voor jonge talenten en is een van de belangrijkste producenten van moderne dans in Nederland.

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.44km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Le Marie Marché

den haag, Zuid-Holland (0.46km)  -  Le Marie Marché is een markt die wordt gehouden op diverse plekken in hartje Den Haag. Snuffel naar lekkernijen en lifestyleproducten en voel je als God in Frankrijk tussen gezellige kraampjes. Toegang is gratis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van O'Casey's