Uitstapjes vlakbij 7straatjes Arnhem

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.1km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (0.11km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

-aanbevolen door adverteerder-

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (0.16km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (0.21km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Theater aan de Rijn

arnhem, Gelderland (0.21km)  -  Zin in een creatief avondje uit? Bezoek één van de voorstellingen van de nieuwe generatie makers in het Theater aan de Rijn in Arnhem!

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw.

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.27km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.3km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

Feestcafé Aspen Valley

arnhem, Gelderland (0.33km)  -  Om lekker te après-skiën hoef je niet naar Oostenrijk. Geniet van een avondje uit bij Aspen Valley op de Korenmarkt in Arnhem!

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.33km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.33km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.35km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.37km)  -  In Museum Arnhem vind je prachtige hedendaagse kunst. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en bewonder de nieuwe 'cliffhanger'.

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (0.37km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.38km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (0.39km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

Sabelspoort

arnhem, Gelderland (0.42km)  -  De Sabelspoort: de enige overgebleven stadspoorten van de voormalige vestingstad Arnhem.

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (0.46km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (0.5km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Theater Het Hof

arnhem, Gelderland (0.5km)  -  In een sfeervolle ambiance genieten van goed toneel. Theater het Hof brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Geniet in dit piepkleine theater van topvoorstellingen!

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (0.52km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (0.68km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 7straatjes Arnhem