Land art beelden Wilhelminapolder

wilhelminadorp, Zeeland (2.4km)  -  Pak de fiets wandel langs het kunstproject in de Wilhelminapolder. De kunstroute voert langs de befaamde witte bollen, sculpturen van de Duitse kunstenaar Michael Beutler.

Ambachtscentrum Goes

goes, Zeeland (3.58km)  -  In het Ambachtscentrum in Goes vinden oude ambachten hun werkplezier terug. Neem een kijkje in dit karakteristiek opgebouwde, overdekte marktpleintje. In de huisjes rond het plein demonstreren ambachtslieden allerlei oude ambachten.

Recreatiegebied De Hollandsche Hoeve

goes, Zeeland (3.63km)  -  Kom boerderijdieren bekijken op de kinderboerderij in Recreatiegebied De Hollandsche Hoeve in Goes. En kijk vooral verder in het park, want hier vind je ook een speeltuin en centra met kinderactiviteiten.

Molen de Koornbloem

goes, Zeeland (4.48km)  -  Koop meel dat gemalen is in een authentieke stellingmolen: bij molen Koornbloem op de noordelijke stadswal van Goes.

Theater De Mythe

goes, Zeeland (4.8km)  -  Theater De Mythe, een fenomeen in de Goesse binnenstad. Opgeklommen van ambachtsschool naar theater biedt het nu de leukste voorstellingen voor jong en oud!

Historisch Museum De Bevelanden

goes, Zeeland (4.85km)  -  Historisch Museum De Bevelanden in Goes is gevestigd in een oud klooster. Wisselende tentoonstellingen geven een beeld van de geschiedenis van de Bevelanden.

De Zeeuwse Rozentuin

kats, Zeeland (5.25km)  -  Flaneer tussen de kleurige bloemen in de Zeeuwse Rozentuin, vlak bij Goes. De tuin heeft meer dan duizend soorten rozen!

Reis door Zeeland per historische stoomtrein

goes, Zeeland (5.83km)  -  Reis met een historische stoomtrein door Zuid-Beveland en ontdek pittoreske dorpjes en mooie natuur in Midden-Zeeland. Ouderwets genieten van een prachtige treinreis, en dat in je eigen privécoupé!

Libéma Zeelandhallen Goes Zakelijk

goes, Zeeland (6.44km)  -  Wat dacht je van een spetterend personeelsfeest met optredens van bekende artiesten? Het complex bestaat uit drie hallen van in totaal 15.000 vierkante meter. Ontdek de faciliteiten van Zeelandhallen Goes en maak je zakelijke evenement tot een...

Bowling Goes

goes, Zeeland (6.61km)  -  Bij Bowling Goes kom je om te bowlen, te eten en te feesten! Er zijn arrangementen voor volwassenen en voor kinderen.

Fruitteeltmuseum Kapelle

kapelle, Zeeland (6.61km)  -  Vergelijk appels met peren in het Fruitteeltmuseum Kapelle. Dit museum brengt de Zeeuwse fruitteeltgeschiedenis tot leven.

DaVinci Bioscoop Goes

goes, Zeeland (6.65km)  -  Deze bioscoop vlakbij de Zeelandhallen in Goes heeft ruime zitplaatsen met veel beenruimte. Iedere stoel heeft een eigen tafeltje, wat handig is om je drankje of bakje popcorn op te zetten. De DaVinci Bioscoop heeft vier zalen.

Bugracer.nl - Buggyverhuur

kortgene, Zeeland (8.45km)  -  Zeeland heeft water, Zeeland heeft stadjes, Zeeland is mooi! Maar heb je Zeeland weleens vanaf een Buggy bekeken? Nee? Misschien eens tijd voor Bugracer.nl!

Klok'uus: restaurant met speeltuin in Zeeland

's-heer arendskerke, Zeeland (8.67km)  -  Klauter over het metershoge klimparcours en voel de kriebels in je buik als je van de freefall-glijbaan glijdt. Klok'uus is een speelboerderij waar je heerlijk binnen speelt en bij mooi weer ook naar buiten kunt. Ook leuk voor groepsuitjes!

Jachthaven Colijnsplaat

colijnsplaat, Zeeland (9.05km)  -  Heb je een zeiljacht gehuurd en ben je op zoek naar een plek om aan te meren? Dan ben je bij Watersportvereniging Noord-Beveland op de juiste plek.

Kinderboerderij 't Lamsoortje

sint maartensdijk, Zeeland (9.67km)  -  Kinderboerderij 't Lamsoortje in Sint Maartensdijk is een heerlijke locatie om met kinderen naar toe te gaan. Kom gezellig knuffelen met de kip, de ezel of de mini koe.

SkyShark Experience

SkyShark Experience

€ 10,- korting per ticket Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oestour