1

Uitstapjes vlakbij Wedding Company

Primark Almere

almere, Flevoland (1.07km)  -  Niet zoveel geld meer en toch lekker winkelen? Kom dan naar de Primark in Almere en vind een complete outfit voor een paar tientjes.

Almere Centrum

almere, Flevoland (1.61km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

The Game Box Almere

almere, Flevoland (1.73km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

The Coffee Cat

almere, Flevoland (1.8km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

Kunstlinie

almere, Flevoland (1.88km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

Van iedere gast een karikatuur!

almere, Flevoland (2.3km)  -  Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (3.55km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wedding Company