Uitstapjes vlakbij Vintagecars Wapenveld

-in the spotlights-

Nederlands Zuivelmuseum

wapenveld, Gelderland (0.74km)  -  Leer alles over melk in het Nederlands Zuivelmuseum in Wapenveld. Op het voormalige melkveebedrijf Erve IJzerman duik je in de historie én in het heden van zuivel.

Zwembad Berghuizerbad

wapenveld, Gelderland (1.28km)  -  In het Berghuizerbad in Wapenveld kun je heerlijk zwemmen, spelen of sporten. Met een aangename temperatuur van 27 graden is het 25-meterbad prima om baantjes in te trekken. Er is ook een recreatiebad.

Molen De Vlijt

wapenveld, Gelderland (1.6km)  -  Molen De Vlijt is in 1984 opgericht door de bewoners van Wapenveld. Zijn voorganger was in 1980 in vlammen opgegaan. Dit 24 meter hoge gebouw is nu een pronkstuk in Wapenveld.

Golfen in Gelderland

hattem, Gelderland (3.8km)  -  De perfecte eerste les in de golfsport kan bij Dutch Golf Hattem gevolgd worden. Ontdek de geheimen van een potje golf onder professionele begeleiding.

-in the spotlights-

Heerderstrand

heerde, Gelderland (4.46km)  -  Ga voor een heerlijk zomers dagje naar het Heerderstrand! Op het strand, dat bekend staat om zijn zuivere water, is van alles te beleven. Kom wandelen of kanoën met vrienden of met de kids!

Bowling en partycentrum 't Heem

hattem, Gelderland (4.57km)  -  Partycentrum 't Heem heeft mogelijkheden voor een feestje in combinatie met bowlen. Daag je vrienden of collega's eerst uit voor de wedstrijd en sluit af met een barbecue of steengrill.

Watermolen Hattem

hattem, Gelderland (4.59km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

Poppenspe(e)lmuseum

vorchten, Gelderland (4.62km)  -  Het Poppenspe(e)lmuseum laat de geschiedenis van het poppentheater zien door middel van foto's, schilderijen, boekjes en natuurlijk echte poppenkasten.

Wandelen op Landgoed Bonenburgh

heerde, Gelderland (4.71km)  -  Voor een fijne plek om te wandelen, kun je prima een middagje vertoeven op Landgoed Bonenburgh. Ook vind je er meer dan honderd soorten vogels, waaronder de zwarte zwaan en de ijsvogel. Een waar walhalla dus ook voor vogelspotters.

Pitch&Putt Heerde

heerde, Gelderland (4.71km)  -  Pitch&Putt Golf in Heerde is toegankelijk voor mensen zonder golfervaring. Met een negen of achttienholesbaan is er genoeg variatie! Wil je een keer wat anders, kies dan voor ook foot- of bosfootgolf.

Villa Jacoba

heerde, Gelderland (4.74km)  -  Bij de Heerder Historische Vereniging spat de nostalgie er vanaf. De monumentale Villa Jacoba huisvest deze actieve vereniging met liefde voor de historie van Heerde.

Grote- of Andreaskerk

hattem, Gelderland (5.55km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (5.65km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

Bonbonatelier A3

hattem, Gelderland (5.67km)  -  Chocolatier en patissier Jeroen Kikkert brengt zijn liefde voor chocolade en patisserie over in Bonbonatelier A3. Tijdens de demonstratie is te zien hoe al die lekkere bonbons gemaakt worden en in de workshops kun je het zelf proberen!

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (5.68km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vintagecars Wapenveld