1

Uitstapjes vlakbij Vintagecars Wapenveld

Nederlands Zuivelmuseum

wapenveld, Gelderland (0.74km)  -  Leer alles over melk in het Nederlands Zuivelmuseum in Wapenveld. Op het voormalige melkveebedrijf Erve IJzerman duik je in de historie én in het heden van zuivel.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Zwembad Berghuizerbad

wapenveld, Gelderland (1.28km)  -  In het Berghuizerbad in Wapenveld kun je heerlijk zwemmen, spelen of sporten. Met een aangename temperatuur van 27 graden is het 25-meterbad prima om baantjes in te trekken. Er is ook een recreatiebad.

elke dag geopend 

Molen De Vlijt

wapenveld, Gelderland (1.6km)  -  Molen De Vlijt is in 1984 opgericht door de bewoners van Wapenveld. Zijn voorganger was in 1980 in vlammen opgegaan. Dit 24 meter hoge gebouw is nu een pronkstuk in Wapenveld.

open op zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Galerie en Beeldentuin De Queeste

heerde, Gelderland (2.66km)  -  Galerie en Beeldentuin De Queeste ligt op landgoed De Koerberg. Geniet van kunst tussen de rododendrons en statige eiken.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Golfen in Gelderland

hattem, Gelderland (3.8km)  -  De perfecte eerste les in de golfsport kan bij Dutch Golf Hattem gevolgd worden. Ontdek de geheimen van een potje golf onder professionele begeleiding.

elke dag geopend 

Heerderstrand

heerde, Gelderland (4.46km)  -  Ga voor een heerlijk zomers dagje naar het Heerderstrand! Op het strand, dat bekend staat om zijn zuivere water, is van alles te beleven. Kom wandelen of kanoën met vrienden of met de kids!

elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Hattem

hattem, Gelderland (4.56km)  -  Het overdekte kinderspeelparadijs Ballorig Hattem is de ideale uitvalsbasis voor kinderen om een dagje te klauteren, springen, klimmen en glijden.

's maandags gesloten 

Bowling en partycentrum 't Heem

hattem, Gelderland (4.57km)  -  Partycentrum 't Heem heeft mogelijkheden voor een feestje in combinatie met bowlen. Daag je vrienden of collega's eerst uit voor de wedstrijd en sluit af met een barbecue of steengrill.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Molen Molecaten

hattem, Gelderland (4.59km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

open op woensdag 

Poppenspe(e)lmuseum

vorchten, Gelderland (4.62km)  -  Het Poppenspe(e)lmuseum laat de geschiedenis van het poppentheater zien door middel van foto's, schilderijen, boekjes en natuurlijk echte poppenkasten.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Wandelen op Landgoed Bonenburgh

heerde, Gelderland (4.71km)  -  Voor een fijne plek om te wandelen, kun je prima een middagje vertoeven op Landgoed Bonenburgh. Ook vind je er meer dan honderd soorten vogels, waaronder de zwarte zwaan en de ijsvogel. Een waar walhalla dus ook voor vogelspotters.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Heerde

heerde, Gelderland (4.71km)  -  Pitch&Putt Golf in Heerde is toegankelijk voor mensen zonder golfervaring. Met een negen of achttienholesbaan is er genoeg variatie! Wil je een keer wat anders, kies dan voor ook foot- of bosfootgolf.

's maandags gesloten 

Villa Jacoba

heerde, Gelderland (4.74km)  -  Bij de Heerder Historische Vereniging spat de nostalgie er vanaf. De monumentale Villa Jacoba huisvest deze actieve vereniging met liefde voor de historie van Heerde.

open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Marke

hattem, Gelderland (4.86km)  -  Bij zwembad De Marke vermaken jong en oud zich in het water. Spring in het bad en neem een frisse duik!

elke dag geopend 

Schaapskudde Epe-Heerde

heerde, Gelderland (5.11km)  -  Zoek de prachtige kudde van Veluwsche Heideschapen op in het prachtige natuurgebied De Renderklippen!

elke dag geopend 

Panorama Paviljoen: feestelijke arrangementen aan de IJssel

hattem, Gelderland (5.46km)  -  Iets te vieren? In het pittoreske Hattem met een weids uitzicht over het Apeldoorns kanaal en groene weilanden staat de koffie altijd klaar. Het Panorama Paviljoen onthaalt iedereen met iets lekkers en verzorgt graag feesten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 444 54 28 

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (5.55km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 15 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Hattem Stedentrip

hattem, Gelderland (5.55km)  -  Hattem, een prachtig stadje aan de IJssel, is een bezoek meer dan waard. Maak een mooie stedentrip!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vintagecars Wapenveld