Uitstapjes vlakbij Jump One

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (0.41km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

-in the spotlights-

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (0.49km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

-in the spotlights-

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.98km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (1.73km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (1.9km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (2.23km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

SnowWorld Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.7km)  -  SnowWorld Zoetermeer: dat is wintersport in eigen land! Brede pistes, liften en skileraren, alles voor het echte wintersportgevoel is aanwezig. Wordt het skiën of snowboarden? En durf je de steilste indoorpiste van Europa af?

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.84km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (2.95km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.97km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (3.21km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Boerderij 't Geertje

zoeterwoude, Zuid-Holland (3.22km)  -  Proef de producten van de eigen landbouwdieren bij biologische boerderij 't Geertje. Hier beleef je de boerderij zoals het er vroeger aan toe ging.

Dekker Zoetermeer poolen bowlen

zoetermeer, Zuid-Holland (3.51km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jump One