1

A'DAM VR Game Park

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Bezoek A'DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games.

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Audioreis Nieuw Land

amsterdam, Noord-Holland (0.6km)  -  Stap in de trein en ontdek de mooiste verhalen van Nieuw Land. De audiotour start in Amsterdam en eindigt in Lelystad.

Spannende outdoor escape games bij Quest Escapes

amsterdam, Noord-Holland (0.73km)  -  Bij Quest Escapes ga je op avontuur in de buitenlucht met de games The Chase, dat is geïnspireerd op YouTube hit ‘Jachtseizoen', Narcos en Sherlock. Kies zelf een buitenlocatie en de strijd kan beginnen!

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.76km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Rederij Nassau

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  De mooie grachten van Amsterdam zijn een bezoekje zeker waard! Geniet volop op het water in een luxe sloep of salonboot van Rederij Nassau.

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.81km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

Nxt Museum

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.84km)  -  Nxt Museum in Amsterdam-Noord neemt je mee naar de kunst van nu én van de toekomst. Moderne technologie zorgt voor prikkeling van al je zintuigen.

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.89km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.92km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

Bestudeer films in Eye Study

amsterdam, Noord-Holland (0.92km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu in Eye Study, het collectiecentrum van Eye Filmmuseum.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

Online Boot Huren Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.94km)  -  Een rondje met de Ik Hou van Holland Boot of Smartlappen Boot: Boot Huren Online Amsterdam biedt verschillende arrangementen.

Bimhuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

Muziekgebouw aan 't IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.97km)  -  Aan 't IJ in Amsterdam ligt het prachtig internationaal toonaangevende Muziekgebouw, waar in concerten de liefde voor muziek weerklinkt.

Café Westerdok - bierspeciaalzaak

amsterdam, Noord-Holland (0.97km)  -  Bij Café Westerdok in Amsterdam worden maar liefst tachtig verschillende bieren geschonken. Proef een Abdijbiertje, Belgisch bier of gewoon een lekker pilsje.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eye Filmmuseum