Multatuli Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Het Multatuli Museum in Amsterdam staat geheel in het teken van de negentiende-eeuwse schrijver Multatuli, het pseudoniem van Eduard Douwes Dekker.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Luxe spa en wellness in hartje Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  De gebogen glas-in-loodramen en de luxe faciliteiten maken van Sauna Deco een echt paradijsje. Een oase van rust in hartje Amsterdam. Geniet van de sauna's of een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Spannende outdoor escape games bij Quest Escapes

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  Bij Quest Escapes ga je op avontuur in de buitenlucht met de games The Chase, dat is geïnspireerd op YouTube hit ‘Jachtseizoen', Narcos en Sherlock. Kies zelf een buitenlocatie en de strijd kan beginnen!

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Sherlocked Escaperooms Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Slechts veertig procent van de groepen ontrafelt het geheim. Lukt het jou en je team om op tijd te ontsnappen uit de escaperooms in de Beurs van Berlage?

BODY WORLDS: The Happiness Project

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Ongegeneerd mensen kijken, maar dan net even anders. Bij BODY WORLDS: The Happiness Project krijg je een indrukwekkend inkijkje in ons lichaam en in wat ons gelukkig maakt.

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

De Nieuwe Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  De Nieuwe Kerk in Amsterdam houdt regelmatig tentoonstellingen en orgelconcerten. Er zijn geen kerkdiensten meer.

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Pannenkoeken bakken & quizen in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Een gezellig oud-Hollands avondje met een quiz, pannenkoeken en karaoke. Plezier van vroeger, maar dan samen met vrienden of collega's. Vier een uitbundig Hollands feestje in het hart van Amsterdam!

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bootverhuur Amsterdam