Uitstapjes vlakbij Bootverhuur Amsterdam

Multatuli Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Het Multatuli Museum in Amsterdam staat geheel in het teken van de negentiende-eeuwse schrijver Multatuli, het pseudoniem van Eduard Douwes Dekker.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bootverhuur Amsterdam