1

Uitstapjes vlakbij Veluwsche Stoomtrein...

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (1.37km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (1.84km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (3.03km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (4.81km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.44km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (5.5km)  -  Ontdek het prachtige buitengebied van Ughelen. Via het klompenpad: het Ugheler Markepad geniet van je natuur, maar ook van de hoge akkers van de enk.

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.75km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.85km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (6.01km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

Dagje Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (6.46km)  -  Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden. Geniet van de groene omgeving of kom lekker struinen langs de marktjes en winkeltjes in de stad; het kan allemaal!

Prikkel je fantasie in CODA Museum

apeldoorn, Gelderland (6.47km)  -  Loop eens binnen en laat je verrassen! CODA Museum is een bruisend cultuurwarenhuis met inspirerende tentoonstellingen vol kunst-van-nu, bijzondere streekhistorie en 'paper art'. Dat moet je echt eens zien!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM)