1

Uitstapjes vlakbij Het Palthe Huis

Klimbos Avatarz

deurningen, Overijssel (3.11km)  -  Ga opzoek naar adrenaline bij klimbos Avatarz in Deurningen. Klim, klauter en spring naar grote hoogtes langs de verschillende routes door het park. Maar liefst 110 hindernissen en 15 ziplines staan voor je klaar om te trotseren.

Arboretum Poort Bulten

de lutte, Overijssel (4.19km)  -  Wandel door het historische bomenpark en zoek naar kikkervisjes in het poelenlandschap. In Arboretum Poort Bulten heeft elk jaargetijde iets bijzonders. Leuk: door het arboretum heen staan ook kunstwerken verstopt.

Natuurgebied Duivelshof

de lutte, Overijssel (5.21km)  -  De Duivelshof draagt een duister mysterieus verleden met zich mee. Een toornige landheer sloot zijn pachters op in zijn kelder, wanneer zij niet aan hun verplichtingen konden voldoen.

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (6.56km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (7.67km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (7.88km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

Speelpark Hoge Boekel

enschede, Overijssel (8.81km)  -  Kom spelen in speelpark het Hoge Boekel! Een gezellig park voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Spring op de trampolines, vaar rond met een bootje of ga mee met een spannende jeepsafari!

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (8.85km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Palthe Huis