Uitstapjes vlakbij Herberg Tiengemeten

Landbouwmuseum Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (2.66km)  -  Landbouwmuseum Tiengemeten heeft een imposante collectie aan grote landbouwmachines. Geniet van historische maai- en dorsmachines van boeren uit de Hoeksche Waard. Ontdek hoe de mechanisatie in de landbouw zich voltrok tussen 1920 tot 1955.

geopend, 's maandags gesloten 

Natuurgebied Zuidwestelijke Delta

zuid-beijerland, Zuid-Holland (2.67km)  -  Natuurliefhebbers zitten bij de Natuurgebieden van de Zuidwestelijke Delta op de goede plek. Van dijken tot een natuureiland, geniet hier van de natuur!

elke dag geopend 

Natuurspeelterrein Speelnatuur op eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (2.69km)  -  Kom lekker ravotten in de natuur. Spring over slootjes, vaar rond op een vlot of klim in bomen. Op het eiland Tiengemeten ligt een natuurspeelterrein van 4,5 hectare groot.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Rien Poortvliet Museum

tiengemeten, Zuid-Holland (2.69km)  -  Bekijk originele tekeningen uit de beroemde boeken van natuurschilder Rien Poortvliet. Op de kabouterzolder maakt iedereen kennis met Poortvliets kabouters.

geopend, 's maandags gesloten 

Vind ongerepte wildernis op het mooie eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (2.69km)  -  Zodra je met de veerpont naar Tiengemeten komt, overvalt je een gevoel van vrijheid. Bij aankomst tref je het bezoekerscentrum, waar een ontdekkingstocht door de ongerepte wildernis begint. Hier kun je onder meer fietsen huren en wandelroutes kopen.

's maandags gesloten 

Speelnatuur van OERRR Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (2.72km)  -  Niet verdwalen tussen de bomen en beekjes van speelnatuur OERRR Tiengemeten! Want dit ruige speelterrein is 4,5 hectare groot! En toegankelijk voor kinderen met een beperking. De kleinsten spelen veilig op het Ukkie-eiland.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Wandelroute eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (2.76km)  -  Het schitterende eiland Tiengemeten ligt midden in het Haringvliet. Op het Zuid-Hollandse eilandje liggen vier wandelroutes.

elke dag geopend 

Natuurgebied Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (3.54km)  -  Geniet van de prachtige Hollandse natuur op eiland Tiengemeten, vlakbij Rotterdam.

elke dag geopend 

Natuurgebied Tiendgorzen

zuid-beijerland, Zuid-Holland (3.54km)  -  De natuur bestaat hier uit een drassig gras- en rietland waar veel vogels zich helemaal thuis voelen, samen met de Noordse Woelmuis.

elke dag geopend 

Intratuin Numansdorp

numansdorp, Zuid-Holland (4.88km)  -  Alles voor in en om de tuin is te vinden bij de Intratuin in Numansdorp. Zo is er een breed assortiment heesters.

's zondags gesloten 

Zwembad De Waterstee

numansdorp, Zuid-Holland (5.19km)  -  De Waterstee is een mooi zwembad waar mensen vooral komen om baantjes te trekken. Maar er is ook de grote Blacktube glijbaan!

's zondags gesloten 

Fort Sabina

heijningen, Noord-Brabant (6.73km)  -  Vroeger diende Fort Sabina in de Zuiderwaterlinie om vijanden tegen te houden, maar tegenwoordig kun je hier een ontspannen dagje uit met groepen.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vuurtoren Willemstad

willemstad, Noord-Brabant (7.05km)  -  Ontdek de vuurtoren van Willemstad, de enige vuurtoren in de Nederlandse provincie Noord-Brabant! Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 10,6 meter.

elke dag geopend 

Villa Zebra

Villa Zebra

Bestel nu je tickets Villa Zebra is een vrolijk museum voor het hele gezin. De interactieve tentoonstellingen zijn een levendige mix van kunst, spelen en ontdekken. Voor peuters en kleuters is er de interactieve kunstinstallatie ZELF!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Herberg Tiengemeten