Uitstapjes vlakbij Speeltuin De Speelderij

Bierbrouwerij Volendam

volendam, Noord-Holland (0.8km)  -  Leer meer over het Volendamse bier in de Bierbrouwerij. Tijdens een rondleiding hebt u de mogelijkheid om zelf deze populaire drank te proeven.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 20 47 42 27 

Zwembad De Waterdam

volendam, Noord-Holland (0.87km)  -  Roetsjen in de wildwaterkreek, discozwemmen of gewoon even genieten in de whirlpool? In zwembad De Waterdam in Volendam kun je alle kanten op.

elke dag geopend 

Volendams Museum

volendam, Noord-Holland (1.02km)  -  Verse vis, klederdracht, bekende Nederlanders, het komt allemaal uit Volendam. Leer de geschiedenis van Volendam kennen in het Volendams Museum.

elke dag geopend 

Partycentrum en bowling de Zedde

volendam, Noord-Holland (1.27km)  -  Ieder mens vermaakt zich tijdens een potje bowlen. Gezellig borrelen, terwijl de één strikes gooit, de ander niets raakt en de computer de scores registreert.

elke dag geopend 

Kaas proeven in een Volendamse kaasfabriek

volendam, Noord-Holland (1.28km)  -  Hoe wordt kaas gemaakt? Bij Cheese Factory Volendam zit iedereen er met zijn neus bovenop in de kaasfabriek. Iedere dag wordt hier ambachtelijke boerenkaas gemaakt. Proef een stukje en neem wat mee voor thuis!

elke dag geopend 

Beleef Volendam in de Volendam Experience

volendam, Noord-Holland (1.31km)  -  Ervaar de woeste golven en ga terug naar het Volendam van 1916. In Experience Volendam beleef je levensechte avonturen met de VR-bril op je neus. Je vindt de Experience bij de haven van Volendam.

elke dag geopend 

Een Volendamse mix van uitjes

volendam, Noord-Holland (1.36km)  -  Ga op de foto in Volendamse klederdracht en geniet van heerlijke Volendamse likeuren. Maak typisch Volendamse dingen mee tijdens Volendam in de mix.

elke dag geopend 

Palingsoundmuseum

volendam, Noord-Holland (1.39km)  -  De palingsound is goud waard! Elke Volendammer die zijn of haar keel opentrekt lijkt succesvol te zijn. In het Palingsoundmuseum hoor je er alles over.

's maandags gesloten 

Edams Museum

edam, Noord-Holland (1.46km)  -  Ga terug naar de Gouden Eeuw tijdens een bezoekje aan het Edams Museum. Bijzonder aan het museum is de drijvende kelder.

's maandags gesloten 

Kaasmarkt Edam

edam, Noord-Holland (1.6km)  -  De Edammer Kaas werd over de hele wereld verscheept. Een beroemde kaas, die tot 1922 werd verhandeld bij de Kaaswaag in Edam. In de zomermaanden herleeft deze oude traditie en kun je met eigen ogen zien hoe deze kaashandel eraan toe gaat.

vandaag nog gesloten, geopend 28 juni t/m 19 augustus, van 10:30 uur tot 12:30 uur 

De Simonehoeve

katwoude, Noord-Holland (2.82km)  -  Ontdek op de Simonehoeve in Katwoude hoe kaas en klompen worden gemaakt. Kom langs om klompen te decoreren of boek een gezellige excursie naar bijvoorbeeld Volendam of een heerlijke high tea.

Duikvereniging Aqua Fun

purmerend, Noord-Holland (3.94km)  -  Ontdek het plezier van de duiksport! Duikvereniging Aqua Fun in Purmerend verzorgt gratis introductieduiken, opleidingen en duiktrips.

open op vrijdag - soms geopend op zondag 

Golfclub De Purmer

purmerend, Noord-Holland (4.79km)  -  Ontdek de gastvrije en welkome Golfclub De Purmer in Purmerend. Kom langs en beleef hoe BurgGolf voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service zorgt.

elke dag geopend 

Monkey Town Purmerend

purmerend, Noord-Holland (4.89km)  -  Van ballenbak tot lasergamen, in indoorspeeltuin Monkey Town Purmerend hebben kinderen alles wat hun hartje begeert.

elke dag geopend 

Zeilen met De Gulden Belofte

monnickendam, Noord-Holland (4.96km)  -  Het water op met de luxe driemastklipper De Gulden Belofte is een onvergetelijke ervaring.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 23 59 69 

Zeilend Partyschip De Vriendschap

monnickendam, Noord-Holland (5.17km)  -  Zeilend partyschip De Vriendschap is een luxe charterschip voor bedrijfsuitjes, familiefeesten of om op te trouwen.

elke dag geopend 

Zeilschip - zeilen op IJsselmeer, Markermeer en Gouwzee

monnickendam, Noord-Holland (5.17km)  -  Zeilschip de 'Vriendschap' vaart rond over het IJsselmeer en legt onder meer aan bij de kaasmarkt in Edam en het historische Marken. Het schip heeft een prachtig interieur met bar en keuken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)299 76 41 51 

Zeilen met De Zuiderzee

monnickendam, Noord-Holland (5.19km)  -  Zeil mee met De Zuiderzee, een echte traditionele zeiltjalk, en beleef een sfeervolle dag op het IJsselmeer!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 21 69 36 

Bierderij Waterland

monnickendam, Noord-Holland (5.19km)  -  Proef biologische bieren bij proeflokaal en brouwerij Bierderij Waterland in Monnickendam. Kijk vanaf de balustrade de brouwerij in of volg een rondleiding.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speeltuin De Speelderij