Uitstapjes vlakbij Wetlands Safari

Tony's Thuis Store

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Tony's Chocolonely fan? Dan moet je echt naar Tony's Thuis Store in Amsterdam gaan. Stapels repen staren je aan. Dat kan je toch niet weerstaan?

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

Schuif aan bij je favoriete tv-programma

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Maak op het Westergasfabriekterrein je lievelingsprogramma mee. Een avondje uit, terwijl je in het publiek zit bij bekende televisieshows. Beleef de spanning achter de schermen van een televisieopname en ontmoet beroemde presentatoren en gasten.

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Theo Thijssen Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.19km)  -  Theo Thijssen schreef onder meer het bekende boek 'Kees de jongen'. In het geboortehuis van de Amsterdammer is een terugblik te zien op zijn leven.

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland (1.27km)  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (1.3km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wetlands Safari