Uitstapjes vlakbij Wetlands Safari

Theater De Krakeling

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  In Theater De Krakeling kunnen kinderen die van toneel houden hun hart ophalen! Ouders mogen komen kijken naar de producties.

elke dag geopend 

Schuif aan bij je favoriete tv-programma

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Maak op het Westergasfabriekterrein je lievelingsprogramma mee. Een avondje uit, terwijl je in het publiek zit bij bekende televisieshows. Beleef de spanning achter de schermen van een televisieopname en ontmoet beroemde presentatoren en gasten.

elke dag geopend 

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

elke dag geopend 

Fabrique des Lumières: verdrink in digitale kunst!

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  In Fabrique des Lumières stap je midden in een waanzinnige 'immersive experience'. Verdrink in digitale projecties en indringende geluidseffecten!

elke dag geopend 

Vergader- en evenementlocatie Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Westergas in Amsterdam is een typisch voorbeeld van herbestemming van industrieel erfgoed. De bijzondere industriële gebouwen zijn te huur voor vergaderingen, evenementen, congressen en andere festiviteiten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 586 07 10 

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een foto-expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

's maandags gesloten 

Distilleerderij De Ooievaar

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Distilleerderij De Ooievaar koestert het oude ambacht van distilleren. Met liefde komen hier jenevers en likeuren tot stand uit kruiden en granen. Volg een rondleiding!

doordeweeks geopend 

The Movies Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.73km)  -  Kijk een film in The Movies, de meest knusse en oudste bios van Amsterdam.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin Het Woeste Westen

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  Veel speelplezier, midden in de stad! Natuurspeeltuin Het Woeste Westen is een stukje ruige natuur in het Amsterdamse Westerpark, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

elke dag geopend 

Winkelenstraat Haarlemmerdijk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.89km)  -  Een dagje gezellig shoppen in Amsterdam? Bezoek de levendige, drukke Haarlemmerdijk. Hier vind je de leukste winkels op een rijtje!

elke dag geopend 

Geelvinck Pianola Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Ga terug in de tijd in het Geelvinck Pianola Museum. Hier vind je een collectie pianola's - zelfspelende piano's en vleugels - en waan je je even in de Roaring Twenties.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Papabubble

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Iedereen die van snoep houdt, moet naar Papabubble. Hier is het heerlijk genieten van zelfgemaakt snoep!

geopend op afspraak of bel +31 20 62 62 662 

Markt aan de Westerstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.96km)  -  Op zoek naar een lapje stof of kleding? Dan moet je bij de 'lapjesmarkt' aan de Westerstraat zijn! Uiteraard is hier nog veel meer te krijgen.

open op maandag 

Noordermarkt Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.02km)  -  De Noordermarkt in Amsterdam is elke keer weer een feestje. Heerlijke, eerlijke producten, kleding, kunst en antiek: je komt met volle tassen thuis.

open op maandag en zaterdag 

Noorderkerkconcerten

amsterdam, Noord-Holland (1.02km)  -  Geniet iedere zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur van de Noorderkerkconcerten in de Noorderkerk van Amsterdam.

open op zaterdag 

Electric Ladyland - The First Museum Of Fluorescent Art

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Electric Ladyland is een uniek museum met fluorescerende kunst. Direct als je het museum binnengaat, voelt het alsof je onderdeel van de kunstwerken wordt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 42 03 776 

Zeilklipper De Avontuur

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Met de Zeilklipper Avontuur vaart Plezierig Varen dagtochten op het IJ en Markermeer. Een compleet groepsuitstapje voor familie of collega's.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 04 58 00 

Met Canal Motorboats de Amsterdamse grachten op

amsterdam, Noord-Holland (1.16km)  -  Eenvoudig en snel de Amsterdamse grachten op? Dat doe je met de veilige bootjes van Canal Motorboats. Geniet van een ontdekkingstocht door Amsterdam op je eigen tempo!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wetlands Safari