Uitstapjes vlakbij Ireen Wüst IJsbaan

Klimcentrum Neoliet - Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.07km)  -  Ervaar hoe leuk klimmen is in de Neoliet-klimhal in Tilburg. Klim en klauter naar de top van de hal en geniet van het uitzicht.

elke dag geopend 

Intratuin Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.49km)  -  Tilburg is natuurlijk bekend van de grootste kermis van de Benelux, maar ook de Intratuin is leuk om te bezoeken!

elke dag geopend 

Koning Willem II Stadion

tilburg, Noord-Brabant (0.68km)  -  De kleedkamers, de fitnessruimte en het Willem II Museum: tijdens een rondleiding door het stadion ontdek je alles van dit voetbalstadion.

elke dag geopend 

De Voltage - Indoor Entertainment

tilburg, Noord-Brabant (1.14km)  -  Volop spektakel bij De Voltage! In deze enorme hal kun je kiezen uit twintig spectaculaire activiteiten. Inspiratie zat voor een actief dagje uit met vrienden of collega's!

's maandags gesloten 

Museum Zusters van Liefde

tilburg, Noord-Brabant (1.6km)  -  Museum Zusters van Liefde toont de geschiedenis van de zustercongregatie, ook wel bekend als de 'Zuster van Tilburg'.

geopend op afspraak of bel +31 (0)13 543 31 96 

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.06km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Cinecitta

tilburg, Noord-Brabant (2.15km)  -  Pak een filmpje in stijl: plof in het pluche bij Cinecitta.

elke dag geopend 

Natuurmuseum Brabant

tilburg, Noord-Brabant (2.18km)  -  Alles over de natuur vind je in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Het hele museum staat vol opgezette dieren, fossielen en bijzondere planten. Behalve kijken mag je hier ook lekker veel dóen. Alle zintuigen worden geprikkeld!

's maandags gesloten 

Kinderwandelingen met de app Vossenstreken

tilburg, Noord-Brabant (2.18km)  -  De app Vossenstreken is speciaal voor kinderen! Met niet te lange routes, vol leuke opdrachten waar kinderen blij van worden.

elke dag geopend 

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.2km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

elke dag geopend 

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (2.28km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

elke dag geopend 

Museum Heemerf De Schutsboom

goirle, Noord-Brabant (2.3km)  -  Heemerf de Schutsboom is een oud boerenerf dat is omgetoverd tot streekmuseum. Het museum schetst een beeld van de ontwikkeling van Goirle en de manier waarop mensen vroeger leefden.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 16:30 uur 

Uitkijktoren De Kempentoren

tilburg, Noord-Brabant (2.3km)  -  Beklim uitkijktoren De Kempentoren in Tilburg en ontdek de hoogste uitkijktoren van heel Noord-Brabant. Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 36 meter.

elke dag geopend 

Voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant (2.36km)  -  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

elke dag geopend 

Cultureel Centrum Jan van Besouw

goirle, Noord-Brabant (2.4km)  -  Een voormalig klooster is het thuis van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Er is hier van alles te doen, een cultureel avondje uit kan niet meer stuk!

doordeweeks geopend 

Ontdekstation013

tilburg, Noord-Brabant (2.43km)  -  Ontdek de wereld van techniek tijdens de vele workshops van Ontdekstation013 in de spannende Spoorzone.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.45km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

elke dag geopend 

Ladybird Skatepark

tilburg, Noord-Brabant (2.5km)  -  Ladybird is een indoor skatepark voor jong en oud, voor beginnende en ervaren skaters.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Pont - museum voor hedendaagse kunst

tilburg, Noord-Brabant (2.98km)  -  De Pont is een museum met een collectie kunst van zowel jonge als oudere kunstenaars. Er worden jaarlijks meerdere tentoonstellingen georganiseerd.

's maandags gesloten 

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (3.14km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ireen Wüst IJsbaan