1

Uitstapjes vlakbij Sportcomplex De Meent

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.26km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (0.35km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

-in the spotlights-

Indoor Beach Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.73km)  -  Klim en klauter naar het hoogste puntje van klimcentrum Indoor Beach Alkmaar. Voor wie nog nooit heeft geklommen, zijn hier leuke introductielessen.

Molen van Piet

alkmaar, Noord-Holland (1.95km)  -  Een bezienswaardigheid in de stad Alkmaar: de Molen van Piet. Bewonder deze molen aan de rand van de binnenstad en zie met wat de geluk de wieken draaien. De molen is alleen met speciale evenementen open voor publiek.

-in the spotlights-

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland (2.07km)  -  TAQA Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

Grafisch Atelier Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.22km)  -  Grafisch design in een kunstzinnig jasje. Het Grafisch Atelier in Alkmaar toont het hele jaar door exposities van verschillende kunstenaars. Aanschouw de pracht en praal van deze grafische kunst!

Alkmaar Stedentrip

alkmaar, Noord-Holland (2.24km)  -  De Noord-Hollandse stad staat bekend om de vismarkt en de kaasmarkt. Daar moet je eens een dagje heen om te slenteren! Daarnaast heeft Alkmaar ook diverse kerken en musea. Inspiratie voor een dagje Alkmaar!

Vue bioscoop Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.37km)  -  Zak achterover in de heerlijke stoelen en geniet van de nieuwste films. De Vue bioscoop in Alkmaar is voorzien van 4K laserprojectie en Dolby Atmos geluid.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.38km)  -  Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen. De...

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.38km)  -  Met zijn rode voorgevel is Filmhuis Alkmaar niet te missen! Kijk een film in één van de modernste filmhuizen van Nederland. In de gastvrije sfeer en met de unieke all-in combitickets, beleef wordt je filmavond een écht avondje uit.

BoulesBitesBar Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.44km)  -  Lekker borrelen en dineren tijdens het Jeu de Boulen, ontdek het bij de BoulesBitesBar in Alkmaar! Beleef samen met je vrienden, collega's of familie een geheel nieuwe ervaring met dit leuke spel.

Pinokkio Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.46km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

Kaasmarkt Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.49km)  -  Vrachtwagens vol kaas rijden af en aan voor de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. Kom kijken bij dit traditionele schouwspel met kaasmeisjes, kaasdragers en handelaars.

Het Beatles Museum

alkmaar, Noord-Holland (2.5km)  -  John, Paul, George en Ringo: het zijn de boegbeelden van de popgroep de Beatles! In het Beatles Museum is van alles te vinden over deze grote muzieknamen!

Grachtenrondvaart Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.5km)  -  Pas op voor je hoofd! De Grachtenrondvaart door Alkmaar voert onder 22 bruggen door en dan moet je wel even bukken. De rondvaart door de grachten is een mooie manier om de stad te bekijken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sportcomplex De Meent


-advertentiepositie-