Uitstapjes vlakbij Valkerij Manege Birds@Work

Speeltuin De Kievit

berkel en rodenrijs, Zuid-Holland (1.22km)  -  Speeltuin De Kievit beschikt over diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook beschikt de speeltuin over een zwembad.

Zwembad De Windas

bergschenhoek, Zuid-Holland (1.83km)  -  Lekker een dagje zwemmen in Bergschenhoek? Ga naar zwembad De Windas. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, dus het is geschikt voor elk weertype!

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.23km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Sauna- en beautycentrum Centre du Lac

pijnacker, Zuid-Holland (3.34km)  -  Uitgebreide beautybehandelingen, massages of uitrusten in één van de sauna's. Bij sauna- en beautycentrum Centre du Lac is alle ruimte voor jou!

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (3.48km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Intratuin Pijnacker

pijnacker, Zuid-Holland (3.73km)  -  Voor planten, barbecues, tuinmeubelen, bestrating, tuinhuisjes en nog veel meer, moet je bij Intratuin Pijnacker zijn.

Zwembad De Viergang

pijnacker, Zuid-Holland (3.86km)  -  Een ontspannen dagje zwemmen in Pijnacker? Kom naar zwembad De Viergang. Bij mooi weer kunt u zonnen op de ligweide buiten.

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.06km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Speelbos De Balij

zoetermeer, Zuid-Holland (4.2km)  -  Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

Spelen en ontdekken in het Balijbos

zoetermeer, Zuid-Holland (4.2km)  -  Geniet van het buitenleven in het jonge Balijbos. Lekker struinen door het bos of over de spannende touwbrug heen. Er zijn verschillende wandelroutes vol belevingen voor kinderen.

Stadsboerderij De Balijhoeve

zoetermeer, Zuid-Holland (4.2km)  -  Op stadsboerderij De Balijhoeve in Zoetermeer komen bezoekers veel te weten over de natuur. Door de dieren, maar ook door kant en klare natuur- en milieulessen.

Farm Safari Het Lansingerland

bergschenhoek, Zuid-Holland (4.6km)  -  Het hele jaar door kun je het boerenleven ontdekken bij boerderij Het Lansingerland. Trek je laarzen of oude schoenen aan en ga op Farm Safari!

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (4.96km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Belevenisboerderij en OERRR natuurspeeltuin

rotterdam, Zuid-Holland (5.08km)  -  Bij Belevenisboerderij Schieveen Rotterdam ligt een OERRR natuurspeelplaats waar kinderen zonder en met een beperking samen kunnen spelen! Onderzoek alle plekken: van de waterspeelplaats tot de dubbel touwenbrug. Hier kun je op avontuur!

Weelderige baden en luxueuze sauna's in Elysium

bleiswijk, Zuid-Holland (5.16km)  -  Dwaal van de Pakistaanse zoutsteensauna richting de Marokkaanse Marrakech sauna, geniet van een magistraal uitzicht in de Panorama sauna, pak een hamam of luister naar spannende leesboeken in de Luistersauna. Ontspannen doe je in Elysium!

Monkey Town Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (5.2km)  -  Kinderen tot twaalf jaar zijn ongetwijfeld een dag zoet in Monkey Town Bleiswijk. In de klim- en klautertoestellen kun je leuk tikkertje spelen!

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.47km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

Uitkijktoren Hoge Bergse Bos

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.49km)  -  Ontdek de uitkijktoren Hoge Bergse Bos en bekijk bovenaan de toren het een indrukwekkend, driedimensionaal labyrint midden in de Randstad.

Klimcentrum Monte Cervino

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.58km)  -  Beklim de Monte Cervino in Bergschenhoek. Deze enorme outdoorklimwand zit vol uitdaging, zoals scheuren en overhangende wanden. Wie trekt de klimschoenen aan?

Outdoor Valley

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.58km)  -  Lekker naar buiten ga je met Outdoor Valley. Dit bedrijf organiseert sportieve uitjes voor groepen. Ga het water op voor een dagje suppen, kanovaren of met een zelfgebouwd vlot de rivier af te dalen.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Valkerij Manege Birds@Work