Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (2.13km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (3.36km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (4.04km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Speelparadijs Ballorig Emmen

emmen, Drenthe (4.2km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven; klimmen, klauteren, glijden en lekker in de ballenbak spelen.

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (4.9km)  -  Museum Collectie Brands barst van de rariteiten en het erfgoed. Een museum vol verrassingen en ontdekkingen.

Centrum Beeldende Kunst Emmen

emmen, Drenthe (5.09km)  -  Neem eens een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. In De Fabriek heeft het Centrum drie verschillende expositieruimtes waar steeds wisselende tentoonstellingen worden gehouden.

Griendtsveenpark

schoonebeek, Drenthe (5.32km)  -  Schapen, herten, lama's en ganzen: aai ze allemaal tijdens een rustgevende wandeling in het Griendtsveenpark in Drenthe.

Boerderijuitje in Drenthe

holsloot, Drenthe (5.38km)  -  Boerderijplezier in Drenthe! Speel een potje boerengolf, doe een spoedcursus Boer of Boerin of word atleet tijdens de boerenlympics.

Bowl & Fun Emmen

emmen, Drenthe (5.53km)  -  Kom gezellig een potje bowlen bij Bowl & Fun Emmen en schuif daarna aan tafel voor een lekkere steengrill of barbecue.

Aquarena Emmen

emmen, Drenthe (5.57km)  -  Plons of duik het water in bij Zwembad Aquarena! Lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of van de razendsnelle glijbaan.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

emmen, Drenthe (5.9km)  -  Bekijk de mooiste dieren bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De dierentuin bestaat uit unieke gebieden met verschillende soorten flora en fauna: Jungola, Serenga, Nortica en Animazia.

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (6.53km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

Industrieel Smalspoor Museum

erica, Drenthe (6.58km)  -  Het Industrieel Smalspoor Museum is een klein en levendig museum rondom alles wat met treinen te maken heeft. Maak een ritje terug in de tijd over een grotendeels origineel spoor, richting de oude turfstrooiselfabriek.

Watersport op het strand van Drenthe

erm, Drenthe (7.1km)  -  Op het mooiste strand van Drenthe vind je volop gezelligheid en de leukste activiteiten voor jong en oud. Kom naar het Ermerstrand om te leren wakeboarden of om lekker te spelen in het water.

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (7.1km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Thermen & Beautycentrum Anholts

schoonebeek, Drenthe (8.07km)  -  Kom volledig tot rust in Thermen & Beautycentrum Anholts in het Drentse Schoonebeek. Geniet van een professionele Shiatsu-massage en proef een heerlijk gerecht in het restaurant.

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (8.14km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

Openluchtmuseum Veenpark

barger-compascuum, Drenthe (8.71km)  -  De bakker, de kruidenier en de turfsteker kunnen nog elke dag in het Veenpark ontmoet worden. In dit veengebied lijkt de tijd stil te staan!

Plopsa Indoor Coevorden

dalen, Drenthe (10.55km)  -  Piet Piraat, Kabouter Plop, alle vriendjes van Studio 100 spelen de hoofdrol in Plopsa Indoor Coevorden. Zweef mee in de K3 Slingermolen! Het park is leuk voor het hele gezin, vooral geschikt voor kleine kinderen.

Bosbad Noord-Sleen

noord-sleen, Drenthe (10.61km)  -  Verscholen tussen de bomen van het Drentse Coevorden ligt Bosbad Noord-Sleen. Voel zelf hoe lekker fris het water voelt!

Zwembad Emmer-Compascuum

emmer-compascuum, Drenthe (11.93km)  -  Kom bij mooi weer naar het milieuvriendelijke Zwembad Emmer-Compascuum en neem een duik in het heerlijke water! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen.

Racket & Bowlingcentrum Coevorden

coevorden, Drenthe (12.87km)  -  Bij Racket en Bowlingcentrum Coevorden kun je kiezen uit diverse balsporten. Vier indoor tennisbanen, twee squashbanen en zes professionele bowlingbanen; van rustige tot intensieve inspanning.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Center Parcs Parc Sandur