Uitstapjes vlakbij Landal Stroombroek

Dickens Museum

braamt, Gelderland (0.67km)  -  Altijd al meer willen weten over het fameuze leven van Charles Dickens? Laat je in het Dickens museum begeleiden door de schrijver zelf en ontdek de kleurrijke geschiedenis achter de schrijver.

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (0.92km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (1.42km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (4.09km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

Monkey Town Doetinchem

doetinchem, Gelderland (4.15km)  -  Superlego, ballenbakken en een extra grote voetbalkooi. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is Monkey Town Doetinchem één groot speelparadijs. Ouders rusten lekker uit onder het genot van koffie en gratis wifi.

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (4.5km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

Skyzone Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (5.28km)  -  Durfallen opgelet! Ga op avontuur in Skyzone Rozengaarde. Spring, klim en klauter over de obstakels van Superjump of ga een potje voetballen. Bekijk wat Skyzone voor jou in huis heeft: Superjump: Een spectaculaire trampolinearena waarin niet...

Zwembad De Byvoorde

wehl, Gelderland (5.4km)  -  Aan de bosrand van Wehl ligt het prachtige openluchtzwembad De Byvoorde. Neem een duik in het verkoelende water en geniet in de ligweide van de zon en de mooie omgeving.

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

beekbergen, Gelderland (5.82km)  -  Via een halfverharde volle weg door de bomen komen ook kinderen in een rolstoel goed bij OERRR Speelnatuur Bergherbos. Een speelparadijs in de natuur met klim- en klautertoestellen, een dassentunnel en een groot huttenbouw-bos.

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

's-heerenberg, Gelderland (6.57km)  -  Bowlen doe je bij Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg. Het centrum is een begrip in de Achterhoek. Bowlen is daar één, maar de smakelijke arrangementen zijn minstens zo fijn. Speel een uurtje bowling en strijk daarna neer achter de Berghse...

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (7.31km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (7.72km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Bezoekerscentrum Min40Celsius

varsselder, Gelderland (8.02km)  -  Het is er gelukkig niet zo koud als de naam doet vermoeden. Wel leer je hier alles over de IJstijd in de Achterhoek. Hoe zag het landschap er toen uit en welke invloed heeft de ijstijd gehad op de ontwikkeling ervan?

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (8.8km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Stroombroek