Uitstapjes vlakbij Miniworld Rotterdam

Rondleidingen architectuur in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.33km)  -  Rotterdam, trotse havenstad van Nederland, herbergt een schat aan architectuur. Ontdek de juweeltjes met De Gebouwengids.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 17 01 / +31 (0)6 13 56 06 15 

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 - 47 23 348 

Centraal Station Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Een architectonisch hoogstandje in de bruisende havenstad: Centraal Station Rotterdam.

elke dag geopend 

Recreatiecentrum Oostervant

rotterdam, Zuid-Holland (0.39km)  -  Recreatiecentrum Oostervant biedt voor ieder wat wils. Je kunt hier zwemmen, bowlen, fitnessen en steengrillen.

elke dag geopend 

Duikschool Souldivers Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.39km)  -  Kennismaken met de duiksport? Dat kan bij Duikschool Souldivers Rotterdam! Ook voor alle PADI-cursussen kun je hier terecht.

open op vrijdag 

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.57km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

elke dag geopend 

Pathé Schouwburgplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.58km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Schouwburgplein aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Goed bereikbaar, dus ideaal voor een makkelijk avondje uit.

elke dag geopend 

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

soms geopend op zondag, vrijdag en zaterdag 

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.68km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

elke dag geopend 

Michael Kors Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.71km)  -  Kies voor luxe en kom shoppen bij Michael Kors in Rotterdam! Zijn ontwerpen vallen op door een typisch Amerikaanse, sportieve stijl. De ontwerper is wereldwijd bekend.

elke dag geopend 

Galerie en Atelier Herenplaats

rotterdam, Zuid-Holland (0.74km)  -  Galerie en atelier Herenplaats biedt toegankelijke en herkenbare kunst aan en is hét podium voor Outsider Art.

's zondags gesloten 

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (0.79km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.79km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.82km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

elke dag geopend 

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.83km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

elke dag geopend 

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.84km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

UrbanGuides fietstours Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.84km)  -  Rotterdam bewonderen per fiets? Dat kan! Bij UrbanGuides worden verschillende fietstochten georganiseerd.

doordeweeks geopend 

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

's maandags gesloten 

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Miniworld Rotterdam