Uitstapjes vlakbij Blue Boat Company

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

elke dag geopend 

The Small Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  De voorgevel van Paradiso is omgetoverd tot mini-museum. Werp tijdens je bezoek eens een blik in één van de voormalige mededelingenkastjes, hier is iedere maand een ander kunstwerk te zien!

elke dag geopend 

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

elke dag geopend 

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Whisky Café L&B

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Geniet van de intense smaak van whisky tijdens een whiskyproeverij bij Whisky Café L&B in Amsterdam. Er zijn verschillende whiskymenu's samengesteld.

elke dag geopend 

Rijksmuseum Amsterdam: een must voor iedereen

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Het Rijksmuseum legt achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis bloot met 8000 verschillende objecten. Van de beroemde schilderijen van Frans Hals, Jan Steen, Johannes Vermeer en Rembrandt tot poppenhuizen en Delfts Blauw.

elke dag geopend 

Reflex Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Galerie Reflex Amsterdam biedt plek aan hedendaagse kunstvormen. Loop eens binnen voor een dosis moderne kunst!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sumo Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Sushiliefhebbers moeten restaurant Sumo een keer geprobeerd hebben. Meerdere rondes lang geniet je van typisch Japanse gerechten.

elke dag geopend 

Pathé City Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Geniet van de nieuwste films in de eigentijdse en intieme bioscoop Pathé City in het hartje van Amsterdam.

elke dag geopend 

Waterfietsen door de Amsterdamse grachten

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Ontdek Amsterdam per waterfiets! Trap jezelf door de grachten van onze hoofdstad op een canal bike van Stromma.

elke dag geopend 

Stromma - groepsarrangementen op de Amsterdamse grachten

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  De champagne bubbelt en de hapjes staan klaar. Op de boten van Stromma vieren families, bedrijven en andere groepen een onvergetelijk feestje! Ga onder andere voor een lunch-, diner- of waterfietsarrangement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 217 0500 

Internationaal Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Het Internationaal Theater Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Van theater tot toneel en van musical tot workshops. Voor jong en oud een geweldig dagje weg!

elke dag geopend 

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark.

elke dag geopend 

Hotel Aalders

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Of je nou met de hele familie komt, of met je geliefde: in het gezellige familiehotel Aalbers geniet je van een fijne overnachting. Vlak bij alle hotspots van Amsterdam.

elke dag geopend 

P.C. Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  Shoppen in de PC Hooftstraat is een belevenis op zich. Vergaap je aan dure kleding of spot bekende mensen.

elke dag geopend 

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

's zondags gesloten 

Bekijk the Rock Stars of Art in het Moco Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Tijdens een dagje Amsterdam mag je Moco niet missen!

elke dag geopend 

Appartement Prince Canal Studios

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  De Prinsengracht is één van de mooiste grachten van Amsterdam. Neem ruim de tijd om Amsterdam te verkennen en boek een verblijf in deze comfortabele studio. Vanuit het raam van deze Prince Canal Studio kijk je zo op de levendige grachten beneden.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Blue Boat Company