1

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (0.21km)  -  Kom tot rust in Thermen Bussloo. Hier vinden bezoekers heerlijke sauna's en baden, zowel binnen als buiten.

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (0.21km)  -  Relax in de sauna's en baden uit verschillende landen. Na een bezoek aan Thermen Bussloo voel je je als herboren!

Multi Fun Bussloo

wilp, Gelderland (1.12km)  -  Heerlijk dagje buiten? Ga dan golf spelen bij activiteitencentrum Multi Fun Bussloo. Hier kan iedereen golfen! En er is nog veel meer te doen zoals Minigolf USA, voetgolf, escaperooms of een epische strijd in de ondergrondse lasergame arena.

Meubelmakerij Passen en Meten

voorst, Gelderland (1.58km)  -  In twee dagen een zwaluwstraatverbinding maken? Bij Meubelmakerij Passen en Meten leer je dit voor elkaar te krijgen! Er zijn ook allerlei andere cursussen.

Volkssterrenwacht Bussloo

bussloo, Gelderland (1.97km)  -  Ontdek de maan, sterren en planeten. Neem een kijkje bij Volkssterrenwacht Bussloo, met elke vrijdagavond een kijkavond.

Recreatiegebied Bussloo

wilp, Gelderland (2.66km)  -  Kom golfen, zwemmen of varen bij Recreatiegebied Bussloo. Bij het strand zijn daarnaast genoeg voorzieningen om wat te eten of te drinken.

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (3.5km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (3.72km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

voorst, Gelderland (4.09km)  -  Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (4.11km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (4.45km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

Zwembad De Schaeck

twello, Gelderland (4.55km)  -  Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

Wenters Sports Club Twello

twello, Gelderland (4.69km)  -  In Wenters Sports Club Twello is uitleven geen enkel probleem! Naast inspanningen is er ook de nodige ontspanning te vinden.

Natuurgebied Woudhuizen

apeldoorn, Gelderland (4.92km)  -  Haal een frisse neus in het prachtige Natuurgebied Woudhuizen. Wandel of fiets door dit bos- en bloemrijke gebied.

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (5.88km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

Piloot voor een dag bij VliegExperience.nl

teuge, Gelderland (6.04km)  -  Bestuur zelf een vliegtuig of geniet van een prachtig uitzicht tijdens een rondvlucht bij VliegExperience.nl in Teuge. Het vliegveld bevindt zich aan de rand van de Hoge Veluwe. Mooi om dit natuurgebied eens vanuit de lucht te zien!

De lucht in met Oordt Adventures

teuge, Gelderland (6.17km)  -  Varen waar de wind je heen brengt: in een luchtballon laat je alle controle los. Geniet van de stilte en het fantastische uitzicht met Oordt Adventures.

Skydive Teuge

teuge, Gelderland (6.25km)  -  Bij Paracentrum Teuge kun je om te ervaren wat een parachutesprong is, eerst een tandemsprong maken. Wil je echt verder in deze sport, volg dan springlessen.

Kinderboerderij De Maten

apeldoorn, Gelderland (6.27km)  -  Midden in de wijk De Maten en aan de grens van het Matenpark in Apeldoorn ligt Kinderboerderij De Maten. Kom hier knuffelen met dieren!

Blotevoetenpad Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (6.46km)  -  Schop de schoenen uit en ga de uitdagingen aan op het blotevoetenpad van Landgoed Buitenpost. Er is een route van 2,5 kilometer uitgezet langs allerlei obstakels. Een verrassing voor je voeten!

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (6.46km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

Intratuin Deventer

deventer, Overijssel (6.82km)  -  Wil je iets nieuws voor in huis en tuin of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor is de gloednieuwe Intratuin Deventer een bezoekje waard!

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (6.83km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Kinderboerderij Laag Buurlo

apeldoorn, Gelderland (6.9km)  -  Spelen tussen de dieren, dat doe je bij Kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn. Er is een grote speeltuin en verschillende dierweides.

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (6.91km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

De Spelerij

De Spelerij

Koop gemakkelijk tickets Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Outdoorcentrum Bussloo