Uitstapjes vlakbij Silverstone Indoorkarting -...

Stoomgemaal Halfweg

halfweg, Noord-Holland (1.04km)  -  Stoomgemaal Halfweg is het oudste stoomgemaal ter wereld. In vroeger tijden pompte het gemaal 25.000 liter water per seconde op. Tegenwoordig is het een museum met een aantal draaidagen per jaar.

geopend, soms geopend op zondag, vrijdag en zaterdag 

Paintballen Realistic Sports & Leisures Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.11km)  -  Net buiten Amsterdam vliegen de verfkogels door de lucht bij Paintball Realistic Sports & Leisures. Iedereen wil winnen! Daag je collega's, vrienden en familie uit voor een spannende strijd op het buitenterrein van het paintballcentrum.

elke dag geopend 

Fruittuin van West

amsterdam, Noord-Holland (2.64km)  -  Haal je boodschappen in de bio-winkel of pluk zelf fruit in de boomgaard bij de Fruittuin van West.

's maandags gesloten 

Bijenpark Amsterdam - Imkermuseum

amsterdam, Noord-Holland (3.09km)  -  Hoe komen wij aan onze honing? Ontdek de bijenwereld van de imker in het Imkermuseum. Hier vind je allerlei bijzondere voorwerpen die de imker gebruikt bij zijn werk.

geopend, elke dag geopend 

Recreatiecentrum De Zoete Inval

haarlemmerliede, Noord-Holland (3.13km)  -  Maak een mooie tocht op de solex of speel boerengolf. Bij regen ga je lekker bowlen. Bij De Zoete Inval kun je altijd terecht!

elke dag geopend 

Maak je eigen zandsculptuur

amsterdam, Noord-Holland (3.13km)  -  De mooiste creaties maak je van natuurelementen. Waan je een zandkunstenaar en maak je eigen zandsculptuur! Leuk met een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Speel Room Escape in een historische munitieopslag

amsterdam, Noord-Holland (3.53km)  -  Speel een spannend spel met je collega's of vrienden: Room Escape! Dit wereldwijd populaire spel is teambuilding van de bovenste plank. Probeer samen binnen een uur te ontsnappen uit een afgesloten kamer.

elke dag geopend 

Lasertag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.53km)  -  Kom langs met vrienden of collega's bij Lasertag Amsterdam! Op twee stoere velden vol verstopplekjes speel je een spannend potje lasergame!

elke dag geopend 

Actie: 5% korting

Groepsuitjes bij UP Events

amsterdam, Noord-Holland (3.53km)  -  Van groepsspellen en spannende activiteiten tot diners en discofeestjes om mee af te sluiten: UP Events verzorgt je groepsuitje van A tot Z.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 463 58 50 

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

elke dag geopend 

Jimmy's Speelparadijs

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Jimmy's Speelparadijs! Niet alleen klimmen, klauteren, springen en van de glijbanen roetsjen, maar ook voetballen in de pannakooi, mee met de monorail of rolschaatsen.

elke dag geopend 

Bleekemolens Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Leef je uit op de indoor kartbanen van Bleekemolens Race Planet Amsterdam en bekijk ook de populaire groepsarrangementen.

elke dag geopend 

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.23km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

elke dag geopend 

FOOTgolf Nederland

spaarndam, Noord-Holland (4.36km)  -  Speel een potje footgolf op de grootste footgolfbaan van Europa! Een sportieve combinatie van voetbal, golf en midgetgolf.

in het weekend geopend 

Bosspeelplaats Eendrachtspark

amsterdam, Noord-Holland (4.96km)  -  Ga op avontuur in het Woeste Westen van Nederland! Leef je uit in het natuurbos, het avonturenbos, de bosweide en nog veel meer.

elke dag geopend 

Jopen Tap Room

haarlem, Noord-Holland (5.02km)  -  Wil je weten hoe een écht Haarlems biertje smaakt en hoe het wordt gemaakt? Volg een rondleiding door de Jopen Tap Room!

open op zaterdag 

Een dagje privésauna Spa 1001 is een sprookje

amsterdam, Noord-Holland (5.06km)  -  Laat de drukke stad even voor wat het is en stap privésauna Spa 1001 binnen: een spa waar je tot rust komt in een oosterse oase.

elke dag geopend 

WijnSpijs Wandeling: wandel langs de lekkerste gerechten

haarlem, Noord-Holland (5.55km)  -  Er zijn veel goede restaurants, maar waar eet je het lekkerst? WijnSpijs.nl maakt het je gemakkelijk, met een wandeling langs zeven tot negen toprestaurants. Op naar culinaire verrassingen!

open op zondag 

Draaiorgelmuseum

haarlem, Noord-Holland (5.57km)  -  Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

open op zondag 

Natuurspeeltuin de Natureluur

amsterdam, Noord-Holland (5.59km)  -  Leer alles over de planten en beestjes in het Sloterpark en verken het park op een speelse manier. In De Natureluur is iedereen welkom!

elke dag geopend