1

Uitstapjes vlakbij Silverstone Partycenter

Stoomgemaal Halfweg

halfweg, Noord-Holland (1.04km)  -  Stoomgemaal Halfweg is het oudste stoomgemaal ter wereld. In vroeger tijden pompte het gemaal 25.000 liter water per seconde op. Tegenwoordig is het een museum met een aantal draaidagen per jaar.

Lasertag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.53km)  -  Kom langs met vrienden of collega's bij Lasertag Amsterdam! Op twee stoere velden vol verstopplekjes speel je een spannend potje lasergame!

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

Jimmy's Speelparadijs

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Jimmy's Speelparadijs! Niet alleen klimmen, klauteren, springen en van de glijbanen roetsjen, maar ook rolschaatsen of racen met Formule 1-wagens.

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.23km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

EXPO Greater Amsterdam

vijfhuizen, Noord-Holland (5.41km)  -  In het Noord-Hollandse Vijfhuizen staat een van de meest multifunctionele platforms van West-Nederland voor zakelijke evenementen en entertainment: EXPO Greater Amsterdam. Het glazen gebouw met een dak van zonnepanelen is alleen al een...

Draaiorgelmuseum

haarlem, Noord-Holland (5.57km)  -  Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

De Lichtfabriek

haarlem, Noord-Holland (5.62km)  -  De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (5.83km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Silverstone Partycenter