Uitstapjes vlakbij RTM Museum

beachevents Zeeland

ouddorp, Zuid-Holland (0.2km)  -  Beachevents Zeeland is een bekende organisator van sportieve activiteiten voor gezinnen, scholen en bedrijven. Doe eens een lekker actief en ga bijvoorbeeld powerkiten!

Vuurtoren Westhoofd

ouddorp, Zuid-Holland (3.27km)  -  Aan de Ouddorpse kust staat de helderste vuurtoren van Nederland. Vuurtoren Westhoofd is één van de twee vuurtorens in Nederland die nog bemand is.

Strandplein Ouddorp Duin

ouddorp, Zuid-Holland (4.89km)  -  Net achter het strand in de duinen ligt Ouddorp Duin. Een gezellig strandplein met winkeltjes, een restaurant, een theater en speelplekken voor de kinderen. Hier worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Strandtheater Houten Kaap

ouddorp, Zuid-Holland (4.96km)  -  Bij Strandtheater Houten Kaap in de duinen kun je niet alleen terecht voor voorstellingen, maar ook voor workshops, films en evenementen. En de ligging is fenomenaal: in de duinen, op een steenworp afstand van het strand.

RCN Toppershoedje

ouddorp, Zuid-Holland (5.25km)  -  RCN Toppershoedje in Ouddorp ligt aan de prachtige Noordzeekust met haar uitgestrekte stranden en duinen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Ontdek de bungalows en kampeerplekken.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (5.35km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

Noordzeestrand Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (6.31km)  -  Ouddorp is door het AD ooit verkozen als beste badplaats van Nederland met het Noordzeestrand als mooiste strand. Een goede reden om dat zelf te komen ervaren!

Brouws Museum

brouwershaven, Zeeland (7.1km)  -  De rijke maritieme geschiedenis van Brouwershaven is te zien in het Brouws Museum. Het museum ligt op het meest noordelijke Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Goereese Toren

goedereede, Zuid-Holland (8.12km)  -  Beklim de Goereese Toren en ontdek het prachtige uitzicht en welke functies deze eeuwenoude toren in het pittoreske stadje Goedereede heeft gehad.

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (8.19km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

kerkwerve, Zeeland (9.14km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (9.19km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (9.44km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (10.87km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van RTM Museum