Uitstapjes vlakbij Debat- en Congrescentrum...

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.12km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.2km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Café De Witte Aap

rotterdam, Zuid-Holland (0.2km)  -  Kies een speciaal biertje en geniet van de ongedwongen sfeer in Café De Witte Aap. Of plof na een dagje shoppen neer op het terras in de bruisende Witte de Withstraat.

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.26km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Debat- en Congrescentrum Arminius