Uitstapjes vlakbij Debat- en Congrescentrum...

Steppen door Rotterdam met AroundTown

rotterdam, Zuid-Holland (0.03km)  -  Steppend Rotterdam verkennen? Met een speurtocht, gps-tocht of onder leiding van een gids verken je per step de hele stad!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 83 66 87 92 

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

's maandags gesloten 

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.12km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

's maandags gesloten 

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.17km)  -  Neem een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst, een inspirerende ontmoetingsplek voor mensen die kunst een warm hart toedragen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 436 02 88 

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.2km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

's maandags gesloten 

Depot Boijmans Van Beuningen

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  Struin door een complete kunstcollectie in Depot Boijmans van Beuningen. Een uniek gebouw met het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld!

's maandags gesloten 

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

TENT - Exposities van hedendaagse kunst in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  TENT is een platform voor hedendaagse kunst in Rotterdam. Bezoek de expositieruimte die is gevestigd in een prachtig monumentaal schoolgebouw aan de Witte de Withstraat en geniet van de regelmatig wisselende exposities.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.26km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie In de Ban van de Ring

rotterdam, Zuid-Holland (0.28km)  -  In het atelier van In de Ban van de Ring worden moderne sieraden ontworpen.

's zondags gesloten 

MAMA - visuele kunst en cultuur van jonge kunstenaars

rotterdam, Zuid-Holland (0.3km)  -  Wil jij kunst die anders is? Bezoek MAMA, een thuisbasis voor de jongste generatie beeldmakers, kunstenaars en publiek tussen de 16 en 26 jaar.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie PHOEBUS Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.3km)  -  Galerie PHOEBUS Rotterdam is een galerie die zich richt op de beeldende kunst van nu.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie ECCE

rotterdam, Zuid-Holland (0.38km)  -  Galerie ECCE staat in het culturele hart van Rotterdam. Maak kennis met unieke, zelfontworpen meubels! Naast de eigen collectie heeft de galerie ook bijzondere ontwerpen staan uit binnen- en buitenland.

's maandags gesloten 

Monki Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Op zoek naar orginele kleding met een Scandinavisch tintje? Dan ben je bij Monki aan het goede adres.

elke dag geopend 

Cinerama Filmtheater

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Aan de rand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Cinerama Filmtheater. Geniet hier van de nieuwste films!

elke dag geopend 

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.46km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Natuurhistorisch Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  Dieren uit heel de wereld krijgen een plekje in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam.

's maandags gesloten 

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Debat- en Congrescentrum Arminius