Uitstapjes vlakbij De Nachtwachtwandeling

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

Splendor Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

Hardlopend Amsterdam bezichtigen

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  In vliegende vaart de bezienswaardigheden van Amsterdam ontdekken? Dan is sightjoggen een goed idee. Je rent samen met een gids zo'n 7,5 kilometer door Amsterdam en hoort ondertussen alles over de bezienswaardigheden onderweg.

Joods Museum junior

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Welkom! De Joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het Joods Museum junior. Leer alles over Joodse tradities en bak een Joodse challe: een heerlijk gevlochten broodje.

Joods Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Het Joods Museum bevindt zich in een gerestaureerd synagogencomplex in Amsterdam en belicht de Joodse cultuur, religie en geschiedenis.

Xtracold IceBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Trek een lekker warme jas en een stel wanten aan en geniet van een ijskoud avondje uit bij Xtracold. Word warm van een tropische cocktail, of leer het drankje zelf maken!

Museum Willet-Holthuysen

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een prachtig pand aan de Herengracht. In het museum is de fraaie collectie van kunstverzamelaar Abraham Willet te zien - ook verzamelde hij honderden boeken. Het huis is nog steeds ingericht zoals vroeger.

Escape Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.45km)  -  Het dak gaat eraf in Escape Amsterdam, één van de grootste clubs van Nederland. Perfect als afsluiting voor een dagje Amsterdam!

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Torpedo Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Ontdek het kleinste theater van Amsterdam: het Torpedo Theater. Met zijn prachtige decor, intieme sfeer en geweldige akoestiek wil je dit bijzondere theatertje niet missen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Nachtwachtwandeling