Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast De Strandhoeve

Los een moord op, leer boogschieten en meer spannende...

baarlo, Overijssel  -  Klimmen met familie, sieraden maken met vriendinnen of paintballen met vrienden? De Strandhoeve heeft ruim zestig activiteiten: van een moordspel tot boogschieten en kanoën. Stel je eigen groepsuitje samen voor een topdag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 203 791 

Groepsaccommodatie SuyderZee

blokzijl, Overijssel (0.03km)  -  Op het voormalige Zuiderzeestrand staat de comfortabele groepsaccommodatie SuyderZee. Ruimte in de uitgestrekte polder voor allerhande groepen.

elke dag geopend 

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (1.2km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de akkerbouw, de boerderijwinkel, prachtige singels, het grazende vee: Ontdek het allemaal bij wandelroute het Vuurtorenpad.

elke dag geopend 

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (1.55km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

geopend, 's zondags gesloten 

Beeldentuin en galerie Klein Afrika

marknesse, Flevoland (2.04km)  -  Ontdek de wereld van Afrikaanse kunst in Klein Afrika. De opbrengst van verkochte werken gaat naar de makers in Afrika.

geopend, 1 juni t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Boerderijherberg Lavandula

marknesse, Flevoland (2.16km)  -  In Boerderijherberg Lavandula organiseer je heerlijke feestjes en inspirerende vergaderingen in een prachtige omgeving.

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 20 13 20 

Dierenpark MeerZoo - TIJDELIJK GESLOTEN

marknesse, Flevoland (2.23km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - MeerZoo is een plek waar bezoekers kunnen spelen, leren én bijzondere dieren ontmoeten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)527-204495 

Camping Tussen de Diepen

blokzijl, Overijssel (2.35km)  -  Camping Tussen de Diepen grenst aan het water en is daarmee een camping voor echte watersportliefhebbers. De camping ligt tussen De Wieden en De Weerribben.

geopend, elke dag geopend 

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (4.88km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 252 406 / +31 (0)6 51 31 77 52 

Bed and Breakfast Eurohoeve

marknesse, Flevoland (5.04km)  -  Bed and Breakfast Eurohoeve ligt midden in de prachtige Noordoostpolder. Met het mooie Giethoorn en het gezellige Kampen in de buurt een leuke locatie voor een weekendje weg.

elke dag geopend 

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (5.09km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

geopend, elke dag geopend 

Groepsaccommodatie Vollenhove

vollenhove, Overijssel (5.82km)  -  Ruim, luxe en fris: dat is Groepsaccommodatie Vollenhove. Hier geniet je van een ontspannen verblijf in een veelzijdige omgeving!

elke dag geopend 

Vakantiepark 't Akkertien

vollenhove, Overijssel (5.82km)  -  Vlak bij Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt het gezellige Vakantiepark 't Akkertien. Er is volop gelegenheid om te watersporten.

geopend, elke dag geopend 

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (5.87km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

elke dag geopend 

A.J. Troost Ballooning

emmeloord, Flevoland (6.29km)  -  Vlieg mee en ervaar de stilte in de lucht. Wat een uitzicht! Een luchtballonvaart met A.J. Troost Ballooning vergeet je nooit meer.

elke dag geopend 

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (6.46km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

's maandags gesloten 

OERRR speelnatuur De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (6.46km)  -  Voel je als een oermens in OERRR speelnatuur De Wieden! Waar je je eigen hut bouwt, speelt met modder en water en net als in de oertijd op blote voeten over het blote voetenpad loopt. Hier kunnen alle kinderen, met en zonder beperking, samen spelen.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Vaar mee met de Eco Waterliner

sint jansklooster, Overijssel (6.46km)  -  Zo geniet je echt volop van het prachtige natuurgebied de Wieden: vanaf het kabbelende water aan boord van de fluisterstille watertaxi Ecowaterlliner.

geopend, elke dag geopend 

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (6.47km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast De Strandhoeve