Uitstapjes vlakbij Museum Schokland

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum De Gesteentetuin - Schokland

schokland, Flevoland (1.65km)  -  Maak een rondwandeling door de Gesteentetuin in het Schokkerbos en ontdek de vroegere gletsjers in Nederland.

open op zondag, donderdag en zaterdag 

Wandelroute Sluitgatpad

nagele, Flevoland (3.28km)  -  Ontdek een wezenlijk gevoel van ruimte bij de wandeling over het Sluitgatpad geven akkers en water.

elke dag geopend 

Museumhuis Polman

nagele, Flevoland (3.74km)  -  Wie binnenstapt in Huis Polman gaat terug naar 1956, toen dit huis behoorlijk innovatief was. Grote ramen, strakke lijnen en als kers op de taart een lavet in de badkamer. Een icoon van het Nieuwe Bouwen, elke zaterdag open voor publiek.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Nagele

nagele, Flevoland (3.82km)  -  Bekijk de experimentele architectuur van Nagele in Museum Nagele.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenplaats de Heeserhof - Engelse landschapstuin

ens, Flevoland (4.49km)  -  Net een beetje extra op dat verjaardagsfeest of gewoon genieten van een heerlijke Engelse high tea? Daarvoor ben je bij Buitenplaats de Heeserhof op het juiste adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-22393694 

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (4.5km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de ‘raatbouw’ toren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

elke dag geopend 

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (6.97km)  -  Midden in ''de badkuip'' van de Noordoostpolder vindt u het prachtige Jaagpad: een route waarmee je de balans tussen landschap en dorp, tussen natuur en cultuur ervaart.

elke dag geopend 

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (8.23km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek en maak kennis met de interessante poldergeschiedenis, die in en om het dorp en in de omgeving zijn te zien.

elke dag geopend 

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (8.43km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

geopend, doordeweeks geopend