Uitstapjes vlakbij Museum Schokland

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Wandelroute Sluitgatpad

nagele, Flevoland (3.28km)  -  Ontdek het Sluitgatpad, één van de interactieve Kuierlattenpaden. De velden en het water van het Sluitgatpad geven je een echt gevoel van ruimte.

Museumhuis Polman

nagele, Flevoland (3.74km)  -  Wie binnenstapt in Huis Polman gaat terug naar 1956, toen dit huis behoorlijk innovatief was. Grote ramen, strakke lijnen en als kers op de taart een lavet in de badkamer. Een icoon van het Nieuwe Bouwen, elke zaterdag open voor publiek.

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (4.5km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de raatbouwtoren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (6.97km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (7.98km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (8.23km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (8.43km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (8.72km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Museumboerderij Erf 29

kampen, Overijssel (8.72km)  -  In Museumboerderij Erf 29 is te zien hoe de boeren honderd jaar geleden op deze afgelegen eilandgroep leefden.

Groepsaccommodatie Appelhof

kraggenburg, Flevoland (8.97km)  -  Groepsaccommodatie Appelhof is een huiselijke accommodatie voor groepen. Geniet hier van de uitgestrektheid van Flevoland en alle recreatie die vlak in de buurt te vinden is.

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (8.98km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (9.05km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (9.05km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (9.1km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (9.2km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (9.33km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (9.44km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (9.96km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (10.24km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

Miniaturenboerderij Klein Kampen

kampereiland, Overijssel (10.54km)  -  Verwonder je over de vele, eigenhandig gemaakte miniaturen bij miniaturenboerderij Klein Kampen. Ontdek en bewonder Kampen in het klein!

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (10.56km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (10.62km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (10.63km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Schokland