Uitstapjes vlakbij Camping Landclub Ruinen

Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (0.78km)  -  Bezoek Natuurmonument Dwingelderveld en beleef de speelnatuur van OERRR. Ontdek het wilgenhuttendorp, de waterplas met waterpomp en de klimbulten waar jij en je kinderen lekker kunnen genieten.

's maandags gesloten 

Wandelen en fietsen in Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (0.79km)  -  Verken de natuurgebieden in Dwingeloo met de fiets of met de benenwagen. Een prachtige omgeving met een interessante geschiedenis.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Dwingelderveld - Nationaal Park

ruinen, Drenthe (0.79km)  -  Het bezoekerscentrum Nationaal Park Dwingelderveld exposeert over de streek, de natuur en de rol van Natuurmonumenten. Binnen vind je een plattegrond van wol van Drentse heideschapen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

OERRR speelnatuur Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (0.79km)  -  OERRR speelnatuur Dwingelderveld is speelnatuur waar kinderen blij van worden, zoveel is er te doen! Zoals spelen met water en in een wilgentenen huttendorp.

's maandags gesloten 

Solextoertocht langs het Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (2.52km)  -  Toer op een ontspannen manier door Drenthe. Stap op een ouderwetse solex en maak een mooie rit door het bosrijke Dwingelderveld. Geniet van de natuur en de gezelligheid!

geopend op afspraak of bel +31 (0)611 256 246 / +31 (0)522 472 710 

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (2.55km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Nostalgische Paardentram De Nije Brink

ansen, Drenthe (2.72km)  -  Op de paardentram bekijken bezoekers rustig het oude Drentse esdorpenlandschap. Combineer het met een stop voor spelletjes of andere leuke activiteiten.

elke dag geopend 

Bosbad De Paasbergen

dwingeloo, Drenthe (5km)  -  In Nationaal Park Dwingelderveld ligt bosbad De Paasbergen. Neem een duik vanaf de springplank of geniet van de zon in de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 25 maart t/m 24 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Pannenkoekenrestaurant De Bospub

dwingeloo, Drenthe (5.16km)  -  Pannenkoekenrestaurant De Bospub is een sfeervolle, omgebouwde schuur vlak bij het Dwingelderveld. Hier worden de lekkerste pannenkoeken geserveerd. Dat wordt smullen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (5.32km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

open op zondag 

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (6.53km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin aan een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

elke dag geopend 

Fietsverhuur Reiber Rijwielen

dwingeloo, Drenthe (6.55km)  -  Huur een tandem of fiets bij Reiber Rijwielen en trek de natuur in. Of kies voor een actief groepsarrangement! Nationaal Park Dwingelderveld is om de hoek.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pottenbakkerij De Brinksteen

dwingeloo, Drenthe (6.72km)  -  De mooiste creaties van keramiek zijn te vinden bij Pottenbakkerij De Brinksteen in Dwingeloo.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Het Groene Geschenk

ruinerwold, Drenthe (7.66km)  -  Ontdek alles over kaarsen en boomkwekerij bij Het Groene Geschenk in Ruinerwold. Koop, maak en recycle kaarsen!

elke dag geopend 

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

ruinerwold, Drenthe (7.73km)  -  Proef eens een echt Drentse Koe ijsje, gemaakt van verse melk. Speel daarna een potje boerenbiljart of verdwaal in het doolhof.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt!

oirschot, Noord-Brabant (7.85km)  -  Op een Pitch&Putt golfbaan is iedereen welkom! Nog nooit een golfbal geslagen? Deze moderne variant van het golfspel is toegankelijk voor iedereen, betaalbaar en niet al te moeilijk.

's maandags gesloten 

Speeltuin Hoogeveen Avontura FunZone

hoogeveen, Drenthe (8.67km)  -  Luchtkussens, ballenbaden en slingerkooien: alles om de 'aapjes' te vermaken. Zippa Zebra is een knotsgekke indoorspeeltuin in hartje Drenthe.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Landclub Ruinen