Uitstapjes vlakbij Heerlijkheid Marienwaerdt

Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano!

enspijk, Gelderland (0.9km)  -  Beleef een sportief avontuur in de Betuwe en ga op pad met de combinatietocht van Kano.nl. Stap in een kano en peddel langs schilderachtige dorpjes, stop onderweg voor een heerlijke picknick en fiets terug naar de opstapplaats.

elke dag geopend 

Camping De Rotonde: zwemmen en kanoën

enspijk, Gelderland (1.41km)  -  Pluk een appel, ga kanovaren op de Linge of speel een potje tennis. Camping De Rotonde in Enspijk laat iedereen genieten van de prachtige Betuwe! De camping heeft een mooi natuurzwembad met een strand.

geopend, elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis De Stapelbakker

beesd, Gelderland (1.58km)  -  Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt in het Gelderse Beesd is het bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker genieten van de heerlijkste biologische pannenkoeken.

elke dag geopend 

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (1.96km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

open op vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (2.04km)  -  In de mooie Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vinden fietsers, wandelaars en andere gasten Theetuin de Wensput. Aan deze locatie wil je niet voorbij gaan en al helemaal niet aan de verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes...

geopend, open op vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (3.47km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

elke dag geopend 

Uilen- en dierenpark De Paay

beesd, Gelderland (3.78km)  -  Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dichtbij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

elke dag geopend 

Melkveebedrijf Hakkert: dagje op de boerderij

tricht, Gelderland (4.06km)  -  Beleef een leuke dag op de boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert. Tussen de koeien is hier alle ruimte voor een kinderfeestje, teambuilding of vergadering.

elke dag geopend 

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (4.26km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

geopend op afspraak of bel +31 (0)345 57 07 12 / +31 (0)6 52 47 88 85 

Escaperoom Betuwe: bevrijd de valkenier en red het dorp Tricht!

tricht, Gelderland (4.42km)  -  Houd je van puzzelen én van de nodige spanning? Bij Escaperoom Betuwe zijn echte thrill seekers aan het juiste adres. Ontsnap uit een mysterieuze kamer vol schrikeffecten en bevrijd de goede heks!

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Openbare speelplekken in Geldermalsen

geldermalsen, Gelderland (5.04km)  -  Geldermalsen heeft een handige website met een overzicht van alle openbare speelplekken in haar plaats.

elke dag geopend 

De Klauterclub

geldermalsen, Gelderland (5.38km)  -  Klimmende kleuters en voetballende jongens. Op de twee speelvelden van De Klauterclub is van alles te doen!

elke dag geopend 

Wilgje Buitensport Outdoor activiteiten

buren, Gelderland (6.85km)  -  Wilgje Buitensport organiseert binnen- en buitensportactiviteiten voor allerlei doelgroepen, midden in de Betuwe. Actief bezig zijn en toch genieten van de natuur!

geopend op afspraak of bel +31 (0)344 572 163 / (0)6 19 62 08 32 

Fort bij Asperen

acquoy, Gelderland (6.97km)  -  Natuur en cultuur gaan hand in hand bij Fort bij Asperen. Culturele manifestaties en de natuurlijke omgeving van de Linge vormen een mooie combinatie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurvakantiehuis De Wetering

schoonrewoerd, Utrecht (7.78km)  -  Een prachtige plek midden in de natuur. Overnacht in De Wetering, in de rustgevende polder. Gasten logeren in het sfeervolle tuinhuis of op de romantische boerderij.

elke dag geopend 

Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen

Bestel snel tickets Wandel over de ophaalbrug door de poort en waan je terug in de middeleeuwen. Kasteel Ammersoyen is namelijk één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland, vol herinneringen aan het verleden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Heerlijkheid Marienwaerdt