1

Uitstapjes vlakbij Landgoed 't Wildryck

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (2.08km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

OERmuseum

diever, Drenthe (2.63km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Fietsverhuur Reiber Rijwielen

dwingeloo, Drenthe (3.39km)  -  Huur een tandem of fiets bij Reiber Rijwielen en trek de natuur in. Of kies voor een actief groepsarrangement! Nationaal Park Dwingelderveld is om de hoek.

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (3.39km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin in een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

Bosbad De Paasbergen

dwingeloo, Drenthe (4.91km)  -  In Nationaal Park Dwingelderveld ligt bosbad De Paasbergen. Neem een duik vanaf de springplank of geniet van de zon in de ligweide.

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (5.05km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

Pannenkoekenrestaurant De Bospub

dwingeloo, Drenthe (5.34km)  -  Pannenkoekenrestaurant De Bospub is een sfeervolle, omgebouwde schuur vlak bij het Dwingelderveld. Hier worden de lekkerste pannenkoeken geserveerd. Dat wordt smullen!

Groepsaccommodatie Hoeve 't Wed

wapse, Drenthe (6.05km)  -  De groepsaccommodatie op Vakantieboerderij Hoeve 't Wed in Wapse is ideaal voor grote gezinnen en families. Er zijn veel faciliteiten en de natuur is dichtbij.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (6.1km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (7.09km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

Kwekerij en pluktuin Zeldenrust

wapse, Drenthe (7.73km)  -  Kom eens langs bij Pluktuin Zeldenrust, waar in de zomermaanden de heerlijkste vruchten rijpen. Kom ze oogsten of neem een zelf geplukt boeketje bloemen mee.

RCN De Roggeberg

appelscha, Friesland (8.36km)  -  RCN de Roggeberg is een mooie vakantieplek op de grens van Friesland en Drenthe. Overnacht in een tent, een bungalow of in een boshut!

Laco Bosbad Appelscha

appelscha, Friesland (8.9km)  -  Neem een duik in het Laco Bosbad Appelscha! Op zomerse dagen kun je lekker afkoelen in dit openluchtzwembad, met peuterbaden, een groot bad met speeltoestel, twee duikplanken en een glijbaan.

Boshuis Nij Hildenberg

appelscha, Friesland (9.14km)  -  Een droomplekje in het Friese Appelscha: Boshuis Nij Hildenberg. Het gezellige Scandinavische interieur, de natuur en de zachte bedden tellen samen op tot een vakantie om nooit te vergeten.

OERRR speelnatuur Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (9.18km)  -  OERRR speelnatuur Dwingelderveld is speelnatuur waar kinderen blij van worden, zoveel is er te doen! Zoals spelen met water en in een wilgentenen huttendorp.

Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (9.19km)  -  Bezoek Natuurmonument Dwingelderveld en beleef de speelnatuur van OERRR. Ontdek het wilgenhuttendorp, de waterplas met waterpomp en de klimbulten waar jij en je kinderen lekker kunnen genieten.

Museum Valse Kunst

vledder, Drenthe (9.43km)  -  Het voormalige gemeentehuis van Vledder biedt onderdak aan Museum Valse Kunst. Hier zie je naast vervalsingen ook hedendaagse glaskunst en Drentse kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed 't Wildryck