1

Uitstapjes vlakbij De Achterste Hoef

Speelboerderij De Hooiberg

bladel, Noord-Brabant (1.13km)  -  Speelboerderij De Hooiberg heeft een speelhal met glijbanen en uitdagende klimtoestellen. Buiten spelen de kinderen met skelters en springen op de trampolines. Vaders en moeders kiezen ondertussen vast iets lekkers van de menukaart.

Speelbos 't Slingerpedje

bladel, Noord-Brabant (1.47km)  -  Slingeren aan het slingertouw, kliederen met de waterpomp of klimmen in de klimbomen. In Speelbos 't Slingerpedje is het genieten geblazen!

Uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren

reusel, Noord-Brabant (3.37km)  -  Beklim uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren in Reusel en ontdek de bijzondere toren aan de rand van Nederland, omringd door een prachtig, bosachtig gebied.

Recreatiepark TerSpegelt

eersel, Noord-Brabant (4.64km)  -  Recreatiepark Ter Spegelt is een vijfsterrenpark in Eersel. Gasten kunnen er zowel kamperen als een chalet huren. Voor kinderen zijn er veel activiteiten.

Jump XL Eersel

eersel, Noord-Brabant (7.13km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jump XL in Eersel en verken alle uitdagende attracties. Ontdek de metershoge Jump Tower, waag de sprong en maak een zachte landing op BigAirBag.

E3 Strand

eersel, Noord-Brabant (8.13km)  -  Genieten op het strand: dat kan bij het E3-Strand. Leg je handdoek op het warme zand en neem een verfrissende duik!

Openluchttheater De Hunnebergen

luyksgestel, Noord-Brabant (8.26km)  -  Bezoek Openluchttheater De Hunnebergen en ontdek van mei tot november een fijne plek voor jong en oud om te genieten van theater, muziek en evenementen.

Bakkerijmuseum De Grenswachter

luyksgestel, Noord-Brabant (8.81km)  -  In Luyksgestel vind je een smakelijk museum: het Bakkerijmuseum De Grenswachter! Leer alles over het eeuwenoude ambacht van broden bakken.

De Flaestoren

esbeek, Noord-Brabant (10.64km)  -  Wandel je een weg omhoog op De Flaestoren en geniet op 22 meter van een mooi uitzicht over natuurgebied de Flaes.

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (12.67km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in een dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Achterste Hoef